Vágólapra másolva!

Doc Rivers tarthatja Orlandóban Penny Hardawayt<br/>


Fotó: Rick Fowler/Reuters

Rivers négy évre, 8 millió dollárért szerződött a floridai csapathoz a május 24-én visszavonult 68 esztendős Chuck Daly helyére. A Magic vezetői az utóbbi időben a Turner Sport szakkommentátoraként dolgozó Riverst játékosmúltja miatt szerződtették, remélve, hogy pályán töltött éveinek tapasztalatával tudja segíteni az Orlandót.

A fiatal tréner legnagyobb feladata az lesz, hogy maradásra bírja a július 1-től szabadügynökké váló Anfernee Hardawayt, a Magic legnagyobb sztárját. "Penny" nagyon sok pénzt kereshet szabadügynökként, állítólag már kapott egy hétéves, 85 millió dolláros ajánlatot a Phoenix Sunstól, akik Jason Kidd mellé szeretnék szerződtetni. Hardaway nem volt elégedett a Magic utóbbi időben bevezetett háromhátvédes formációjával, mert Nick Anderson és Darrell Armstrong mellett nem mindig játszhatott kedvére, amit akart. Márpedig ő akkora sztár, hogy megengedheti magának - legalábbis ez Penny véleménye.

Š Copyright Reuters Limited. Š Hungarian translation Origo. Minden jog fenntartva.
A jelen képernyő Reuters-tartalmának a Reuters írásbeli engedélye nélkül történő közzététele vagy terjesztése kifejezetten tilos.



Ajánló:

A floridai csapat hivatalos honlapja