Vágólapra másolva!

Elliott jól van, Majerle Miamiban marad<br/>

Javul az állapota a veseátültetésen átesett Sean Elliottnak, az NBA-bajnoki címvédő San Antonio Spurs kosárlabdázójának, aki egy nappal a műtét után kikerült az intenzív osztályról. Dan Majerle szerződést hosszabbított a Miamival.

Dr. Francis Wright, a San Antonió-i kórház orvosa elmondta, hogy a beültetett vese "jól dolgozik", így ha minden jól megy, a 31 éves Elliott már egy hét múlva hazatérhet. Az viszont csak két-három hónap múlva derül ki, hogy Elliott folytathatja-e kosárlabda-pályafutását.

Dan Majerle, a Miami Heat bedobója megújította szerződését a floridai együttessel. A hárompontosok "koronázatlan királyaként" ismert játékos - az NBA történetének legtöbb triplát szerzett kosárlabdázói között van 1114 értékesített kísérlettel - többnyire csereként szerepelt az előző idényben, és mindössze 7 pontos átlagot produkált. Ennek ellenére ismét a Heathez írt alá.

Majerle 1996-ban igazolt Miamiba, és az 1999-es idény végén szabadügynökké vált. A bedobót 11 éves NBA-pályafutása során háromszor választották be a liga All-Star csapatába.

(MTI)

Ajánló:

A san antoniói csatár aktája az NBA.comnál