Társoldalunk:

Rodman visszatér

Dennis Rodman ismét pályára lép az NBA-ben. A Los Angeles Lakerstől - sorozatos fegyelmezetlenségei miatt - nyolc hónappal ezelőtt menesztett 38 éves kosaras a Seattle SuperSonicsban fog szerepelni.

- Már mindenben megegyeztem Barry Ackerly tulajdonossal és Wally Walker menedzserrel - nyilatkozott Rodman. - Az erőnlétem nem a legjobb, de ha karácsony után elkezdek tréningezni, akkor január közepén már pályára léphetek. Gondolom senki sem hiszi azt, hogy elfelejtettem kosárlabdázni.

Az ötszörös NBA-bajnok, egykori lepattanókiráky a távolabbi terveit is felvázolta: - Elég ismert vagyok, pénzem is van elég. Azért térek vissza, mert hiányzik a játék, a mérkőzések hangulata - mondta. - Az idény végén visszavonulok és azzal fogok foglalkozni, amihez éppen kedvem lesz. Lehet, hogy megint szerepelek egy filmben, szeretnék zenélni is. Van ajánlatom egy önálló tévéshow készítésére, de megkerestek a pankrátorok is. Elképzelhető az is, hogy egész nap a kaszinóban fogok üldögélni, ismerkedem a nőkkel és százezreket nyerek vagy vesztek a ruletten és a Black Jack-en.

(MTI)

Ajánló:

Magyar honlap a Féregről