Társoldalunk:

Sport 2002

MTI
Fotó: MTI
Van egy ilyen is, a kék és a narancs az 1. FC Origo színe. A focicsapaté, amely - ha korrektek akarunk lenni - nem máshol , de a Világligában vitézkedik, az F csoportban. A soros bajnokságban ugyan éppen nem annyira eredményes, három meccséből csak egyet tudott megnyerni, de azt hogy, 2-1-re, hah.

Az oktató veréseket meg (4-2 és 6-4 arányban) komoly ellenfelektől kapta, de a küzdelmet egy pillanatra sem feladva, bátran, hősiesen, no, akut anyázásokba is csak elvétve esve, sportszerűen hát.

Persze, semmi szemfényvesztés, hétvégi grund csak ez, az is jellemző, hogy a sportrovatból csupán két jeles képviselő próbálkozik, az egyik ráadásul csak néha. Van itten még munka- és sporttárs a fényes Üzleti Negyedből, a szorgos Hírek rovatból és mi tagadás, exkollégák, sőt külsősök is kergetik velünk a bőrt, no meg főnök is akad, gólvágó a lelkem, nem is akármilyen.

A neveket, a meccsek színhelyét talán most nem publikálnánk, természetesen megfelelő érdeklődés mellett információk átadása, rajongói klubok alakítása, szurkolói buszok indítása, esetleg csapattagság sem megoldhatatlan. Az érdeklődés totális, amúgy nem várt elmaradása e sorok felesleges mivoltát jelezné, akkor hát jövőre kimarad a beszámoló éves teljesítményünkről.

Előző
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK