Társoldalunk:

Sport 2002

Fotó: EPA
Kész
Fotó: EPA

Lila köd jó gyakran ereszkedett a mindenkinek az ő fejére, mazsolázgathatnánk nyilatkozatokból, eszmefuttatásokból, de nem.

A félelmetes mennyiség miatt poénok, inkább érdekes, mint fontos történések, de valósak, nem is oly' viccesek, néhány szóban, tessék.

Meztelen román tornászok, tornásznők, Japánban bocsánatot nyertek, hazájukban eltiltották őket. Pucéran a gerendán és nemcsak ott, mindenki szeme előtt, jaj.

Gellei Imre elégedett. Mindig, mindennel, bármi visszavonhatatlan tragédia is éri, érte a mi focinkat, a magyart.

Egy híján 150 öngólt vágtak madagaszkári spílerek, átlagban 36 másodpercenként került a labda Razafindrakoto kapus hálójába. Mert nem jól fújt a bíró, és dacból, állítólag.

Beckham, mint szobor, giszből, csokiból, cipőként, gatyaként, Posh Spice, gyerekrablás, frizuradivat, fontmilliók, néha egy csavar, egy gól, na de hát. Schuminak fájt a foga, de csak egy kicsit.

Bíbic mentett pontot egy futballmeccsen, szó nélkül belerepült a játékba; szexuális zaklatás miatt kizártak egy 60 éves gyeptekézőt, egy új-zélandit a Nemzetközösségi Játékokról.

Forrás: EPA
Fotó: EPA
Halálhírét keltették Lékó Péternek, hogy autóbaleset érte, de nem is; népszerű a petesmalmi vidrapark, a siketfajdokat is visszatelepítik az Őrségbe, bizony.

Na és akkor cenzúrázatlan Kurnyikova-videó, meg dalt írtak róla (és Koplárovics Bélánkról is), meg hogy betört egy illatszerboltba meg az őrült éjszakája bárkivel, melltartóstul vagy anélkül kontra leszerepelt a US Openen, de ez senkit sem érdekel.

Hej, de a mi Nagy Andreánk lepipálta az oroszok Annácskáját, virtuále, egészen az elődöntőig menetelt a kosaras szőkeség az amerikai Fox tévé szépségversenyén.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK