Vágólapra másolva!
Négy sportrendezvény kapott helyet az idén átadott Budapest Sportaréna második, őszi szezonjának programjában. Szeptember 24-én a ritmikus gimnasztikázók világbajnokságát rendezik, egy hónappal később a Futballcsillagok gálájára várják a dán Brian Laudrupot és a francia Jean-Pierre Papint is. Decemberben Katarina Witt jégshow keretében lép fel, míg a Kelet-Nyugat kosárgálára december 20-án kerül sor.

Elsőként a ritmikus gimnasztikázók olimpiai kvalifikációs világbajnokságára kerül sor szeptember 24. és 28. között, amelyre 53 országból érkeznek versenyzők.

November 23-án rendezik meg a Budapest Sportaréna első labdarúgó-eseményét, a Futballcsillagok gáláját, amelyre várhatóan olyan egykori világsztárok érkeznek, mint a dán Brian Laudrup, a francia Jean-Pierre Papin vagy az osztrák Toni Polster. A tervek szerint Ausztria, Franciaország, Németország, Dánia és Portugália együttesei mellett a magyar All Star-csapat is pályára lép.

A már hagyományosnak tekinthető Kelet-Nyugat kosárgálára ezúttal - a szokásos karácsony és szilveszter közötti időpont helyett - december 20-án kerül sor.

A legkülönlegesebb rendezvény viszont egészen bizonyosan a német Katarina Witt fellépése lesz. A műkorcsolyázásban kétszeres olimpiai bajnok klasszis december 13-án 32 tagú társulatával látványos jégshow-val kívánja elkápráztatni a Budapest Sportaréna közönségét.

A sportrendezvények mellett három kiállítás és kilenc koncert szerepel a Budapest Sportaréna őszi programjában, s az üzemeltetők elárulták: ellentétben a tavaszi műsorral, most már gyakorlatilag nem lesz kihasználatlan napja a létesítménynek.