Vágólapra másolva!
Vegyen részt Ön is az [origo] sport rovatának 2007-es nyereményjátékán, és nyerje meg a 48 heti nyeremény egyikét, aminek birtokában ringbe szállhat a fődíjért, a heti győztesek között decemberben kisorsolandó wellness-hétvégéért!

A hét meccse - az [origo] sport rovatának 2007-es nyereményjátéka. 2007. január 8. és december 3. között minden hétfőn 14 órakor megnevezzük az adott hét szerintünk legizgalmasabbnak tartott összecsapását. Sportági megkötés nincsen, a hét meccse lehet ökölvívástól a labdarúgáson át a jégkorongig bármi. Önnek nincs más dolga, mint megtippelni: mi lesz az adott mérkőzés kimenetele?

A megfejtéseket a [email protected] e-mail-címre várjuk, a jól tippelők közül pedig sorsolással választjuk ki az adott hét nyertesét, aki egy [origo] sportos pólóval, illetve egy bulihordóval lesz gazdagabb. December első felében a 48 heti győztes között sorsoljuk majd ki a főnyereményt, a kétszemélyes wellness-hétvégét.

Játékszabályok

Jelölje meg, hogy a felsorolt lehetőségek közül Ön szerint mi lesz a hét meccsének kimenetele. Ezt követően a felsorolás alján található mezőbe írja be a mellette látható kulcsszót, adja meg nevét, valamint e-mail címét (az e-mail cím beírására szolgáló ablakba csak valós cím írható).

Egy felhasználó többször is - azonban 24 órán belül csak egyszer - szavazhat. A heti sorsoláson az adott hét meccsét meghirdető cikkünkben szereplő időpontig beérkezett szavazatok vesznek részt. A fődíj sorsolásán a heti győztesek vesznek részt.

Nyereményjátékunkon az [origo] szerkesztőségének dolgozói és családtagjaik nem vehetnek részt. A nyereményeket az [origo] szerkesztőségében lehet átvenni, ezért kérjük olvasóinkat, csak abban az esetben vegyenek részt a játékon, ha gondoskodni tudnak a nyeremények átvételéről.