Vágólapra másolva!
2006-ban tán a csapatsportok szerelmesei jártak a legjobban: az [origo]-n - folytatva, egyszersmind kiegészítve és kibővítve a szép hagyományt - már nem csak cikkekből értesülhettek a labdajátékok eseményeiről, hanem sportvideóinkon meg is tekinthették a szebbnél-szebb gólokat.

Honi jégkoronggal, kosárlabdával, kézilabdával, vízilabdával bővült a kínálatunk, persze nem vettük le a "műsorról" a népszerű labdarúgó Bundesliga-összefoglalókat sem, s idén a magyar foci szerelmesei is kedvükre csemegézhettek riportjainkból. A nemzetközi futball érdekességeiről heti magazinunkban számoltunk be minden héten.

Ha még nem videózott velünk, most megteheti!

  • Hokiösszefoglalók
    Október óta árgus szemekkel figyeljük, mi történik a magyar jégkorongsportban - érdemes újra átélni a pályán történteket.

  • Kézilabda-összefoglalók
    Magyarországon méltán népszerű a sportág, így nálunk is fókuszban volt a férfi és a női bajnokság is, de a decemberi Eb mellett sem mentünk el csukott szemmel.

  • Kosárlabda-összefoglalók
    Parádés hármasok, szép tempódobások, (a férfiaknál) nagy zsákolások - önök is láthatják mindezt, ha megnézik a 12 hónap eseményeit lefedő videóinkat.

  • Vízilabda-összefoglalók
    Vasas vagy Domino? Domino vagy Vasas? Minden évben ez a kérdés, jelenleg a tavalyi ezüstérmes áll jobban a férfiaknál. Nem csak gólokat, interjúkat is megtekinthet a hazai ob I kapcsán.

  • Bundesliga-gólok
    Dárdai Pál, Huszti Szabolcs, Szabics Imre, Szélesi Zoltán - az ő megmozdulásaikat is újra átélheti (szegény Lisztes Krisztián még mindig sérült...), de aki a Bayern München, a Werder Bremen vagy éppen a Schalke 04 miatt szereti a Bundesligát, az szintén jó helyre kattintott - hétről hétre, minden német bajnoki gólt megnézhet nálunk.

  • Focival a világ körül
    Nemzetközi labdarúgó-magazinunkban minden van, mi futballfanatikus szemének ingere: gólok a dél-amerikai és az európai bajnokságokból, UEFA-kupa-összefoglalók, valamint hírek, érdekességek a sportág megasztárjairól, egykori és mai nagyjairól. Ugye látták már? Ha még nem, itt a legfrissebb. (A gyűjtőcikkek legalján egyesével megtalálhatják az aktuális adást megelőző heti magazin linkjét.)

  • Focivébé
    Nyártól majdnem az év végéig bizonyára már többször megnézték összefoglalóinkat, a németországi esemény összes gólját és legnagyobb helyzeteit mind megtekinthették. A szolgáltatás sajnos már nem elérhető, kárpótlásul ajánljuk, olvassa újra helyszíni riportjainkat, s tekintse meg szépséges képgalériáinkat!

  • [origól] - videocentrum
    Sportvideós központunkban a legfrissebb mozgóképes felvételeket nézheti meg - ha megkedvelte a rovatot, egy hasznos tipp: rakja be az oldalt a kedvencei közé, s akkor mindig az elsők között láthat sportvideót az [origo]-n!