Társoldalunk:

Légy gazdag: golfozz, focizz, kosarazz!

2007.07.12. 16:57

David Beckham (15. hely)
Fizetés: 33 millió dollár
Internetes oldalak: 25.
Sajtómegjelenés: 6.
Tv-szereplések: 4.

Ha a hírek igaznak bizonyulnak, jövőre másfélszer annyit tehet zsebre az angol válogatott világklasszis szélsője, mint az elmúlt 12 hónapban. David Beckham a vizsgált időszakban 33 millió dollárt keresett, úgy, hogy a hírek szerint talán ő rendelkezik a legjobb adidas-szerződéssel, korábban három éven át volt a Vodafone 3G portálja, a Vodafone Live! reklámarca. A brit labdarúgót jelenleg a Motorola mellett a Pepsihez és a Gillette-hez köti szponzori megállapodás.

Emellett tavaly indult hódító útjára Intimately Beckham névre keresztelt parfüm is, előtte az Instinctet arcszesz már jelezte, érdemes a szépségiparba befurakodnia a Beckham házaspárnak.

Forrás: EPA

A Real Madrid középpályása januárban ötéves, 250 milliós szerződést írt alá a Los Angeles Galaxy csapatával. Az amerikai források szerint alapfizetése 10 millió dollár lesz, ez egészül majd ki a merchandisingból származó bevételekkel, illetve a prémiumokkal. Azaz évente akár 50 milliót is kaszálhat, azaz öt év alatt negyedmilliárd dollárral dagadhat a bankszámla.

Az őrületre jellemző, hogy Los Angelesben többezer bérletet sikerült eladni, interneten már a hamis Beckham-mezekért is 150 dollárt fizettek ki a rajongók.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK