Vágólapra másolva!
Marija Sarapovát szépnek tartja? Ön szerint is nagyon csinos Anna Kurnyikova? Ez nem újdonság, a két teniszezőnőt már felfedezte a szépség-, a reklámipar is, természetesen a sportrajongó férfirajongókkal karöltve. Alább bemutatunk szavakkal, de inkább képekkel - az [origo] sportrovata által kiválasztott - 13+1 olyan sportoló hölgyet, akik jók a "szakmájukban", mindemellett nagyon szemrevalóak a pályán, de nem biztos, hogy bárki is felismerné őket, ha netán szembetalálkozna egyikükkel az utcán. S hogy ki a legcsinosabb, arról természetesen önök döntenek - szavazzon Marija és Anna kihívóira!

13+1 sportolónő, 42 kép - mielőtt szavaz, nézze meg galériánkat!

Először is menjünk ki az atlétikapályára: Jelena Iszinbajeva szemünk láttára kecsesen átugorja at öt métert, ami már-már emberfeletti.

A világcsúcshalomzó (20-szor döntött rekordot) orosz rúdugrót 2006-ban az év legjobb sportolónőjének választotta a Nemzetközi Sportújságírók Szövetsége, ám Iszinbajeva nemcsak gazdag és elismert, de szép is, arról nem is beszélve, hogy milyen szép jövő áll előtte - hiszen még csak 25 éves.

Úgy nyilatkozott, hogy szerinte az 5,15 méter is átugorható. Ha valaki, hát ő megcsinálhatja.

Forrás: EPA

156901outform.html400350