Vágólapra másolva!
A pálya fölött dróton mozgatható televíziós kamera lezuhant a Seattle Seahawks-New Orleans Saints amerikaifutball-mérkőzésen a profi ligában (NFL), szerencsére senki nem sérült meg.

A hazai csapat éppen időt kért, amikor a berendezés leesett két Seattle-játékos mellé. A bírók védett helyre irányították az összes játékost, és közel tízperces javítás után folytatódhatott az összecsapás, amelyet végül a vendégek nyertek meg 28-17-re.

Tom Brady, a bajnoki címre is esélyes New England Patriots sztárja egyéni csúcsot jelentő öt hatpontos (touchdown, TD) passzt adott a Dallas Cowboys otthonában. A vendégek végül 48-27-re nyertek, és így a címvédő Indianapolis Colts mellett már csak ők százszázalékosak. Brady a liga történetének első irányítója, aki úgy kezd egy idényt, hogy az első hat összecsapás mindegyikén legalább három TD-passzt ad. Az NFL 32 csapata közül már csak a Miami Dolphins és a St. Louis Rams nem győzött a 2007-es idényben.

***

Gyermekének és feleségének bántalmazása miatt börtönbe kerülhet Najeh Davenport, a Pittsburgh Steelers játékosa. A futójátékos ötéves fiát és feleségét tartotta rettegésben az egyik este. Davenport bíróság előtt felel tettéért, és ha bűnösnek találják, akkor 14 hónapot is rács mögött tölthet.