Vágólapra másolva!
Szombaton és vasárnap több mint tizenhatezren látogattak ki a Debrecenben idén már ötödik alkalommal megrendezett Fitparádéra. A Timea Majorova  nevével fémjelzett fitneszmodell versenyen a tavalyi győztes Toldi Zsuzsanna ismételt.

Aki vasárnap délelőtt a debreceni Főnix-csarnok közepe táján fogalt helyet a lelátón, a bal és a jobb fülével két különböző zenét hallhatott.

A nagyszínpadon a FitKid, azaz a gyerekek fitnesz versenye zajlott, a terem másik végében pedig az ugrókötelesek voltak a fókuszban. De a Fitparádét a két nap során végig ez a zsongás jellemezte, szinte egymásba értek a programok.

Rekordot döntve több mint tizenhatezren fordultak meg a Főnix-csarnokban és az esemény másik helyszínén, a Jégcsarnokban. A többség természetesen csak szemlélődő volt a huszonkét a versenyen és a Fitexpón, vagy fotózkodhatott például az amerikaifutball élő legendájával, Marcus Allennel, a profi testépítés olyan nagyágyúival, mint Toney Freeman és Yaxeni Oriquen - akik bemutatót is tartottak -, vagy napjaink egyik legkeresettebb fitneszmodelljével.

A magyar származású Timea Majorova Debrecenben immár másodszor rendezte meg a nevével fémjelzett fitneszmodell versenyt, amelyen a dobogósok idén is ugyanazok voltak, akik tavaly, mi több, most is Toldi Zsuzsanna nyert. Viszont ezúttal Horváth Anita lett a második, Pazsitka Tünde a harmadik, helyet cserélve a királynő két oldalán.

Forrás: [origo]

A fitneszmodell verseny legjobbjai: a második helyezett Horváth Anita, a győztes Toldi Zsuzsanna, és a bronzérmes Pazsitka Tünde

Testépítésben a debreceniek nagy örömére a hajdúsági Kathi Béla vitte el a pálmát, aki nemcsak a +80 kg-os open versenyt nyerte meg, hanem az abszolút kategóriát is; ugyanúgy, mint tavaly. A párosok között azonban Balla Ivettel be kellett érnie a második hellyel, a győzelmet a Sére Sándor, Kovács Noémi (romániai, szerbiai) duó szerezte meg.

"Az idei, jubileumi Fitparádéra minden eddiginél többen látogattak ki, és szakmailag is egyértelműen előreléptünk" - fogalmazott S. Buranits Ildikó, az esemény főszervezője.