Vágólapra másolva!
A november 27-én elhunyt Sean Taylort, a Washington Redskins safetyjét is beszavazták a szurkolók a profi amerikaifutball-liga (NFL) All Star-mérkőzésére, a hagyományosan Hawaiion sorra kerülő februári Pro Bowlra.

A kiváló védő, akit miami házában lőttek le november 25-én, posztján a legtöbb szavazatot kapta, így a kezdőcsapatba is bekerült.

A két főcsoport, az AFC és az NFC legjobbjainak gálájára a legtöbb játékost az eddig veretlen New England Patriots (AFC) és a Dallas Cowboys (NFC) adja. Előbbi együttesből nyolcan, míg utóbbiból 11-en vehetnek részt a találkozón.

Kisebb meglepetésre az NFC konferenciát a dallasiakkal holtversenyben, 12 győzelemmel és 2 vereséggel vezető Green Bay Packersből mindössze hárman lehetnek ott Hawaiion, igaz a főcsoport kezdőirányítója a Packers legendája, Brett Favre lesz.

A csapatokat a szurkolók szavazatai mellett a játékosok és az edzők vélemény alapján állították össze.

* * *

Fogadási botrányba keveredett és letartóztatták Todd Burgert egykori profi amerikaifutballistát. A Chicago Bears és a New York Jets korábbi játékosa tiltott szerencsejátékkal foglalkozott társaival együtt, és négyhónapos nyomozás után sikerült elfogni. A rajtaütés során közel 70 ezer dollár készpénzt és egy lőfegyvert találtak a csoport székhelyén.