Vágólapra másolva!
Ronaldo menyasszonya, Maria Beatriz Antony szerdán megszülte a brazil csatár második gyermekét. Babát vár Anna Hansen, a Tour de France kerékpáros körversenyen hétszeres győztes Lance Armstrong párja.

A brazil futballsztár párja, Maria Beatriz Antony egy Rio de Janeiro-i klinikán hozta világra Maria Sofiát - nyilatkozta a kórház szóvivője, hozzátéve: a kisbaba 2 kilogramm 98 dekagrammal jött a világra. Ronaldo jelen volt a szülésnél, és ő vágta el a köldökzsinórt. Az édesanya és kislánya egészséges, és várhatóan pénteken hagyhatják el a klinikát.

A 32 éves aranylabdás brazil támadó, aki februárban szenvedett súlyos térdsérülést és azóta nem játszott, a közelmúltban a brazil Corinthians labdarúgócsapatával írt alá szerződést. Ronaldónak egy korábbi házasságából már van egy nyolcéves kisfia, Ronald.

Gyermeket vár Anna Hansen, a Tour de France kerékpáros körversenyen hétszeres győztes Lance Armstrong párja. A CNN hírét maga az amerikai kerekes erősítette meg. "Anna és én el vagyunk ragadtatva, s a családjaink is úsznak a boldogságban. Júniusra várjuk a babát" - mondta Armstrong. "Türelmetlenek vagyunk, mert nem tudjuk, mit tartogat számunkra a 2009-es év" - tette hozzá, utalva arra is, hogy háromesztendős kihagyás után visszatér a versenyzéshez.

Forrás: AFP

A 37 éves kerékpárosnak volt felesége, Kristin Richards szült már három gyereket. A megtermékenyítés mindegyik esetben lefagyasztott spermiummal történt, amelyet az Armstrong szervezetében diagnosztizált hererák miatt 1996-ban folytatott kezelések megkezdése előtt konzerváltak. Attól tartottak ugyanis, hogy a kemoterápia miatt később már nem lehet gyereke a versenyzőnek. Ezúttal azonban - amint azt a CNN közölte - nem volt szükség mesterséges beavatkozásra, a baba természetes úton fogant.