Vágólapra másolva!
Házasságtörése miatt bejelentette ideiglenes visszavonulását Tiger Woods amerikai golfsztár, a világ legjobban kereső sportolója.

A 33 éves játékos pénteken saját honlapján tette közzé döntését, eszerint időre van szüksége ahhoz, hogy helyrehozza azokat a károkat, amelyeket hűtlenségével okozott. Elismerte ugyanakkor, hogy esetleg már nem tudja jóvá tenni vétkeit, továbbá megfogadta, hogy megpróbál jobb apa, férj és ember lenni.

Woods először vallotta be nyilvánosan, hogy megcsalta feleségét. Elin Nordegren akár 300 millió dollárt is kaphat a sportoló mesés vagyonából, ha ügy dönt, beadja válókeresetet. Ebben az esetben a 29 éves ex-modell - aki két gyereket szült a golfozónak - a világ legdrágább válását kezdeményezheti, megelőzné a jelenlegi listavezetőt, a váláskor 168 millió dollárral vigasztalódott Juanita Jordant, Michael Jordan kosárlabdázó volt feleségét.

A több nővel is hírbe hozott Woods november 27-én, máig tisztázatlan körülmények között szenvedett kisebb autóbalesetet floridai háza előtt. A balesetet vélhetően heves házastársi vita előzte meg, amely minden valószínűség szerint azt követően robbant ki, hogy az egyik bulvárlap megszellőztette a golfozó házasságon kívüli kapcsolatait.