Társoldalunk:

A golf visszavárja a hűtlen Tiger Woodsot

Újra beszédtéma lett Tiger Woods visszatérése, ugyanis a világranglista-vezető golfozót edzőjével, Hank Haneyvel látták gyakorolni. Ellenfelei várják az amerikai sportoló visszatérését.

A Golf Channel és a Golf Digest beszámolója szerint Woods egy floridai központban tréningezett Haneyvel.

"Nemcsak az lesz érdekes, ahogy újra játszik, hanem ahogy a körülötte kialakult szituációt kezeli" - nyilatkozott egyik riválisa, a brit Rory Mcllroy kedden Miamiban. "Mindenki izgatott, hogy újra golfozik és ahogy hallottam, legalább olyan jól csinálja mint régen."

A 14-szeres Major-verseny győztes Woods még decemberben döntött úgy, hogy határozatlan ideig pihenőt tart, és azóta csupán egyszer beszélt a nyilvánosság előtt, visszatérése időpontját azonban sem akkor, sem később nem konkretizálta.

Ha a 34 éves sportoló még március végén visszatér, akkor akár az év első Major-versenyén, az április 8-i US Mastersen is részt vehet.

Több rangos verseny, így Tavistock Cup és a Bay Hillben sorra kerülő Arnold Palmer Invitational, amelyen hatszor diadalmaskodott, egyformán közel esik Woods otthonához, de a világ elsőszámú golfozójának tartott játékos részvételi szándékát egyelőre még nem jelezte.

"Sokak szerint Bay Hillben vagy Tavistockban tér vissza, de igazából mindegy, mert az elkövetkező néhány hét biztos érdekesen alakul" - fejtette ki Mcllroy. "Örülnék, ha visszatérne."

"A golf itt van" - mondta Woods egy másik brit ellenfele, Paul Casey. "A golf mindig is itt lesz és várni fog rá. Szóval majd meglátjuk, mi történik, ha újra elkezdi."

A világ legjobban kereső sportolója a decemberben kitört házassági botránya után ideiglenesen felhagyott sportolói pályafutásával. A játékos azzal indokolta döntését, időre van szüksége ahhoz, hogy helyrehozza a károkat, amelyeket hűtlenségével okozott.

KAPCSOLÓDÓ CIKK