Társoldalunk:

Vad dolgokról sms-ezett pornós barátnőjével Tiger Woods

A korábbi pornós, Joslyn James több mint száz olyan, túlnyomó részben szexuális tartalmú sms-t tett közzé honlapján, melyeket - állítása szerint - a golfozó Tiger Woodstól kapott korábban.

James, eredeti nevén Veronica Siwik-Daniels, miután nyilvánosságra hozta az üzeneteket, elmondta, hogy több mint ezer üzenetet kapott a sztársportolótól, akivel három évig tartott a viszonya. Valószínűleg az sms-ek közül a közeljövőben még többet is feltesz majd internetes oldalára.

"Csak azt akartam, hogy az emberek tudják az igazságot, s ne csupán azt lássák, hogy viszonyom volt egy nős férfival" - nyilatkozott a 32 éves nő, hozzátéve, hogy nem bosszúból tette mindenki számára olvashatóvá az sms-eket, bár Woods letagadta kapcsolatukat, s összetörte a szívét.

A pikáns sms-ek tarolnak a keresőoldalakon, és James honlapja is nehezen bírja a terhelést, mióta kiderült, hogy mindenki számára elérhetővé tette az sms-ek tartalmát.

Nem mondhatni, hogy Woods visszafogta volna magát az üzenetekben, elég nyersen fogalmazta meg vágyait, egy augusztus 29-i sms-ben például azt írta, szeretné felpofozni, elfenekelni a nőt, és azt akarja, hogy könyörögjön majd neki mindezért. Ezen kívül a szex több nővel, a hajhúzás, valamint a pisiszex is felmerült témaként Woods sms-eiben.

James a nyilvánosságra hozott sms-k közül az utolsó párat tavaly október 4-én kapta, ezekből az derült ki, hogy Woodsot nagyon feldühítette: "Ne szólj hozzám.... - áll egy trágár kifejezéssel megerősített felszólítás az utolsóban. - Majdnem tönkretetted az életemet."

Forrás: AFP

A világelső Tiger Woods számára a lehető legrosszabbkor jött James akciója, mivel három napja jelentette be, hogy véget vet a november végén kirobbant szexbotránya miatt önként vállalt száműzetésének, és elindul az áprilisi US Masters versenyen.

KAPCSOLÓDÓ CIKK