Vágólapra másolva!
A tervekkel ellentétben hétfőn nem tudott elindulni Ukrajnába, szerdai világbajnoki selejtezője helyszínére a magyar nőilabdarúgó-válogatott, a birkózók pedig  kerülő úton utaznak haza a bakui Európa-bajnokságról.

Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint, bár az izlandi vulkánkitörés okozta légszennyeződés miatt elrendelt légtérzárat hétfőn megszüntették, a sok kiesett járat miatt a női válogatott gépe nem indult el Kijevbe. Nahóczky Attila, a csapat menedzsere elmondta: a váratlan helyzet miatt az együttes a hétfői napot a telki edzőközpontban tölti, s ha sikerül, kedden délelőtt kel útra Ukrajnába. Hozzátette: ha délig nem tudnak elindulni, a mérkőzés elmarad. A vb-selejtező szerdán 17 órakor kezdődne Csernyigovban.

A múlt héten az azerbajdzsáni Európa-bajnokságon szerepelt női és kötöttfogású birkózó-válogatott hétfőn indult el Bakuból, ám csak egy isztambuli járatra tudtak neki jegyet foglalni. A török nagyvárosból hétfőn este busszal folytatja útját Budapestre az Eb-n négy bronzérmet szerzett együttes. A női csapat már pénteken végzett Bakuban, s eredetileg szombaton repült volna Magyarországra, de eddig nem tudott elindulni.