Vágólapra másolva!
Mikóczy Zoltán, Overdose tulajdonosa elégedett a magyar versenylónak a Royal Ascoton elért negyedik helyével, de titkon a győzelemben bízott. A verseny előtt nem akarta világgá kürtölni, hogy fordítva állítják a lovakat a startgépbe.

Mikóczy a PannoniaOverdose.hu-nak elmondta, hogy már hétfőn véletlenül megtudták a pályaigazgatótól, hogy idén először fordítva állítják a lovakat a startgépbe, tehát Overdose a nézőkhöz közelebb futhat majd, de ezt nem verte nagydobra, hiszen mindenki titkolta, milyen utasítást ad, kifelé vagy befelé húzzon a lova, vagy maradjon középen, ahol a legkeményebb, a legnehezebb a pálya. Mikóczy Zoltán szerint nem ezen múlt, bár kétségtelenül segítette Overdose versenyét, hogy ilyen hamar élre tudott állni.

Mikóczy is a győzelemről álmodott, de reálisan nézve nagyon meg van elégedve, hiszen szerinte Overdose bizonyította, hogy Group I-es szinten is ott a helye a legjobbak között, és még jobb eredményeket érhetnek el, ha végre megfelelő feltételeket tudnak teremteni ehhez.

Overdose jó rajt után a negyedik helyen végzett a világ egyik legrangosabb versenyén.