Vágólapra másolva!

Magyar esélyek a festékszáradás-néző világbajnokságon

Kezd kialakulni a festékszáradás-néző világbajnokság mezőnye: érkeznek a viadalt meghirdető brit LocalTraders.com című honlap felhívására a nevezések szerte a világból, az Egyesült Államoktól Indiáig. Az esélyesek között magyar induló is van.

Kevés unalmasabb dolog lehet a világon, mint a festék száradását figyelni, éppen ezért a sportág a kitartás és összpontosítás nagy próbája - hangoztatják a világbajnokság szervezői, akik maguk is meglepődtek, milyen széles körben talált nyitott fülekre és szemekre felhívásuk. A brit Metro újság a pályázók közül kiemelte Magyarország festékszáradás-néző reménységét, Baksa Bencét, aki nevezési dokumentációjában tudatta, hogy öt órán át bámult egyhuzamban száradó festéket.

A jelentkezéseket január 27-ig kell eljuttatni a LocalTraders.com honlapnak. A selejtezőn mindenki élvezheti a hazai pálya előnyeit, ugyanis elég, ha otthon nézeget festékszáradást, a lényeg, hogy fényképezze le magát, és a fotót küldje el a brit szervezőknek. Az indulóknak azt is tudatniuk kell, hogy mennyi a szintidejük - hány órán át tudnak nézni festékszáradást anélkül, hogy máshová pillantanának. Ezen kívül fel kell fedniük, hogy melyik a kedvenc színük és hogy miért épp az.

Csak nehogy úgy járjanak a kedvenc színük bevallásánál, mint Galahad lovag a Gyalog galoppban 2.35-nél:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=LLxG1XfRXglQW8Tu