Vágólapra másolva!
Heroin-túladagolásban halt meg Garrett Reid, az NFL-ben szereplő Philadelphia Eagles edzőjének, Andy Reidnek a fia.

Garrett Reidet augusztus 5-én találták holtan a betlehemi Lehigh Egyetem egyik kollégiumi szobájában, és bár megpróbálták újraéleszteni, nem sikerült megmenteni az életét. A helyszínelők 47 fecskendőt és 65 injekcióstűt találtak a szobájában, ami alapján valószínűnek tűnt, hogy kábítószer-túladagolás okozta a halálát, és ezt most a toxikológiai vizsgálat is megerősítette.

A rendőrség most azt vizsgálja, kitől kaphatta a drogot Reid, visszamenőleg ellenőrzik a telefonhívásait és az SMS-eit, hogy nyomra akadjanak. Zachary Lysek halottkém szerint a Reid testén talált nyomok arról árulkodnak, hogy rendszeresen lőtte magát, pedig úgy tűnt, sikerült leküzdenie a függőségét. Reidet 2007-ben kétéves börtönbüntetésre ítélték, amikor kábítószeres befolyás alatt karambolozott egy másik kocsival, amelynek sofőre sérüléseket szenvedett.

"Nem akarok a drogok miatt meghalni. Nem akarok az a srác lenni, akire úgy emlékeznek, hogy elkényeztették, mert a Philadelphia edzőjének a fia volt, majd a feledés homályába merült" - mondta akkor az ítélethirdetésnél. Az utóbbi időben végigcsinálta a rehabilitációt, és a drogok helyett az edzésekre koncentrált, így helyet kapott a Philadelphia erőnléti edzői között, a halálakor is a csapattal edzőtáborozott.

A szezon előtti beharangozó cikkben feltettük a kérdést, milyen hatással lesz a csapatra az ifjabbik Reid halála, nos, az Eagles eddig három győzelemmel és három vereséggel az NFC Keleti csoportjának a második helyén áll.