Vágólapra másolva!
Szepesi Nikolett a kétezres évek egyik legismertebb kajakosával, egy akkor párkapcsolatban élő sportolóval is lefeküdt - írja a Blikk az egykori úszónő készülő könyvéből kiszivárgó információkra hivatkozva.

A leszbikus kalandot is kipróbálta Szepesi egy sportolóval

"Minden nő őt akarta, megőrjített mindenkit. A mosolyával, a férfias alkatával, a kidolgozott mellizmaival, a széles vállával, a kisfiús grimaszaival. Akartam őt. Bármit megadtam volna, hogy lefeküdhessek vele, hogy magamon érezzem, hogy végigcsókoljam, hogy megérintsem" - írta Szepesi.

Az eset a pekingi olimpia után történt, az akkor 18 éves úszónő szerint mindketten rajthoz álltak, és mindketten kudarcot vallottak, majd amikor hazautaztak, akkor a lány megkereste a kajakost. "Volt közös ismerős, üzentem vele, üzentem a kajakosnak, aki akkor már az egyik ismert énekesnővel járt. Ők voltak az álompár. A szép sportoló és a dögös popdíva."

Forrás: MTI/Illyés Tibor


Szepesi leírta, hogy egy pizzázóban randiztak, a kajakos előre elkérte egyik barátja lakásának a kulcsát. "Nagyjából fél óra múlva már az Alagúthoz közeli lakásban voltunk, szeretkeztünk, de én ezt inkább valamiféle vad, elementáris baszásnak nevezném. Érzelmek nélkül, kötöttségek nélkül, csak az állatias, testi örömökre koncentrálva. S persze gátlások nélkül, mert azért ez is fontos."

Szepesi részletesen leírta, hogy melyik helyiségben milyen pózban szexeltek, aki erre kíváncsi, a Blikk cikkében elolvashatja.

A 2008-as pekingi olimpián hét magyar férfi kajakos vett részt: Beé István, Benkő Zoltán, Bozsik Gábor, Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor, Sík Márton és Vereckei Ákos.

Azóta kiderült: a szóban forgó kajakos Kucsera Gábor lehetett, akitől jelenlegi partnere, Tápai Szabina gyereket vár. A kézilabdázónő Szepesiről való véleményét itt olvashatja.