Vágólapra másolva!
Szepesi Nikolett szexmániás úszónő könyvében állítja, a kétezres évek egyik legismertebb kajakosával - aki akkor egy ismert énekesnővel járt -, is lefeküdt. A leírás Kucsera Gáborra illik, akinek jelenlegi partnere, a tőle babát váró kézilabdázó, Tápai Szabina a Borsnak elmondta: a sporttársadalom döbbenten, ugyanakkor szánakozva nézi, mit művel Niki.

Szepesi és a kajakos a mindkettőjük számára kudarcot hozó pekingi olimpia után találkozott, és egy Alagúthoz közeli lakásban "elementáris baszásnak" adták át magukat, ahogy az úszónő fogalmaz.

Kucsera korábban Sári Évi énekesnővel járt, aki viszont a Borssal közölte, hogy akkor pont nem ő volt a partnere, hosszabb ideig szüneteltették a kapcsolatukat.

Sári után Tápai Szabinával jött össze Kucsera. "Gáborral 2009-ben, két év együttlét után szakítottunk, aztán nemrég újra összejöttünk. Boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatban élünk, babát várunk" - közölte a lappal a kézis. "A kibékülésünkkor mindent megbeszéltünk egymással, mindketten elmondtuk, mi történt velünk a külön töltött időszakban. Gábor minden hódításáról tudok."

Szepesi könyvéről Tápai elmondta: "A teljes hazai sporttársadalom döbbenten, ugyanakkor szánakozva nézi, mit művel Niki. Míg egy férfinél elfogadott dolog a numerákkal való hencegés, addig egy nőnél ez kifejezetten kínos és megalázó. A Gáborral való közös életünkbe nem tud belepiszkítani annak ellenére sem, hogy biztos vagyok benne, van abban igazság, amit mond."

Kucsera Gábor válogatóversenyen vesz részt, ezért a napokban nem nyilatkozik.