Vágólapra másolva!
Legkésőbb jövő év végére el kell készülnie Győr új, multifunkcionális csarnokának, amelyben 2014 decemberében már mérkőzéseket rendeznének a női kézilabda Európa-bajnokságon. A csarnok a tervek szerint az Audi Aréna nevet viseli majd.

"Örülünk az ETO KC jó eredményeinek és annak is, hogy nemsokára elkezdődik a csapatnak is otthont adó új, multifunkcionális csarnok építése" - mondta a Kisalföldnek Lőre Péter, az Audi Hungaria Motor Kft. kommunikációs igazgatója, aki a nőikézilabda-csapat és a futballegyüttes vezetésének is tagja.

Hozzátette, hogy nagyon fontos, hogy legkésőbb a jövő év végére elkészüljön a létesítmény, hiszen decemberben a tervek szerint ott már női Európa-bajnoki kézilabda-mérkőzéseket játszanának. Amennyiben a győri csarnok nem készül el időben, úgy a tartalékhelyszínnek jelölt Veszprém Aréna lép a helyére a kontinensviadalon.

A lap úgy tudja, hogy a vállalat a jövőben még jelentősebb szerepet vállalhat az ETO FC szponzorálásában is. A gyáróriás 2011-ben kötött hároméves megállapodást a labdarúgóklubbal, amelyet évi 1 millió euróval támogat. A hírek szerint ez az összeg akár a duplájára is nőhet, és ennek fejében a labdarúgócsapat is felvenné az Audi nevét.

"Ezt a hírt egyelőre nem tudom megerősíteni" - folytatta Lőre Péter. "Az biztos, hogy a jövő év elején megkezdődnek a tárgyalások az Audi és az ETO FC között a 2014 nyarán lejáró szponzori szerződés meghosszabbításáról. A magunk részéről nyitottak vagyunk és szeretnénk folytatni a közös munkát, mert elégedettek vagyunk az ETO FC által elért eredményekkel."