Vágólapra másolva!
Kubatov Gábort választották a következő négy évre a Ferencvárosi Torna Club elnökének. Az elnökségi tagok titkos szavazáson döntöttek erről az egyesület keddi tisztújító közgyűlése után.

A szavazást megelőzően tartották az FTC kézilabda-csarnokában a klub tisztújító közgyűlését arról, kik legyenek az elnökségi tagok. Összesen kilenc jelöltre (Kubatov Gábor, dr. Kocsis Máté, dr. Bácskai János, dr. Springer Miklós, Kovács Miklós, Kökény Beatrix, Nyíri Zoltán, Rieb György és Sike András) lehetett szavazni, valamennyi elnökségi tag-jelölt megkapta a megválasztásához szükséges mennyiségű voksot.

Az elnökség névsora a szavazás után így alakult: dr. Springer Miklós és Kubatov Gábor (a klub alapítójának unokája, valamint a klub elnöke kapta a legtöbb szavazatot), dr. Kocsis Máté, Sike András, Kökény Bea, dr. Bácskai János, Nyíri Zoltán, Kovács Miklós és Rieb György.

A délelőtti közgyűlés után a már újonnan megválasztott elnökségi tagok titkos szavazással választották meg újabb négy évre Kubatov Gábort a Ferencvárosi Torna Club elnökének, dr. Kocsis Mátét az FTC alelnökének és Nyíri Zoltánt az FTC operatív igazgatójának.