Meztelen evezős nők, bolonddá tett Ronaldo, fogatlan manus

Cristiano Ronaldo
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo reacts during the Spanish league football match Real Madrid vs Real Sociedad at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on January 6, 2013. AFP PHOTO / PEDRO ARMESTRE
Vágólapra másolva!
Na meg a meccs közben szotyizó focista. Megmutatjuk, mely sportvideók érdekelték olvasóinkat a legjobban 2014-ben. Szerepel köztük egy szögletes kínai futópálya is.

Közel 39 ezer olvasónk megnézte, hogy Toni Kroos, a Real Madrid új igazolása miképp csinált bohócot Cristiano Ronaldóból egy edzésen, amikor a cicázás során hosszú másodpercekig nem hagyta labdához érni a portugál aranylabdást.


40 500-an kattintottak rá arra a videóra, amelyből kiderül, hogyan néz ki Neymar szerb plázacica barátnője, a szupermodell Soraja Vucelic, aki 2011-ben playmate volt a szerb Playboyban.


Nagy kedvenc volt a Pintér Attila szövetségi kapitány munkásságát összefoglaló, 42 ezres nézettséget hozó videó. A beszélgetős műsort végignevető figura Magyarországon roppant népszerű lett, Dárdai Pál például azzal motiválta magát a kinevezésekor, hogy semmiképp sem szeretné, ha a "fogatlan manus" rajta röhögne.


Majdnem 44 ezren voltak kíváncsiak arra, hogyan fest a világ legbizarrabb futópályája. Az eredeti szabvány szerint ovális futópályát az északkelet-kínai Tungho megyében azért négyszögesítették, mert állítólag csak így tudtak határidőre, a pártellenőrök érkezéséig elkészülni vele.


Az egész lelátó hahotázott, amikor a Chelsea edzője, José Mourinho egy jótékonysági meccsen beszaladt a pályára, és megpróbálta leszerelni az ellenfél egyik játékosát, de szabálytalanság lett belőle. A portugál tréner élvezte a helyzetet, ő is mosolygott magán.


A Warwick Egyetem női evezőcsapata tagjainak tavaly le kellett törölniük a képeiket a Facebookról, mert túl merészek voltak. Idén az ingyenreklám nélkül is sikerült sok-sok előrendelést kapniuk, például úgy, hogy az alábbi videó eljutott még Magyarországra is. Az Origón 71 ezren nézték meg.


Az egyik leghíresebb brazil modell, Andressa Urach a portugál válogatott szállása előtt várta kedvenc játékosát, Cristiano Ronaldót a vb-n. Hogy motivált legyen a szélső, Urach félmeztelen volt, mellén a portugál színek pompáztak. Mostanáig 69 200-an nézték meg ezt a videót.


Talán ő a legflegmább magyar focista? 68 800 olvasónkat majd megölte a kíváncsiság, hogy megtudja, mit csinált a pályán a Zala megyei ifibajnokságban a nemtörődöm védő, és mint a videóból kiderül, a pályán, meccs közben szotyizott.


Egy alsóbb osztályú indiai meccsen tragédia történt, a focista szaltózott a gólja után, de nem sikerült az ugrás, és belehalt a gólörömbe (2.30-tól látható).


Vajon pár másodperc után egy ütéssel meg lehet-e nyerni egy bokszmeccset? Jürgen Brahmer Pawel Glazewski ellen bebizonyította, hogy igen, és erről 67 700 olvasónk is meggyőződött (3.30-tól).