Társoldalunk:

Meztelen evezős nők, bolonddá tett Ronaldo, fogatlan manus

2015.01.01. 13:48

Na meg a meccs közben szotyizó focista. Megmutatjuk, mely sportvideók érdekelték olvasóinkat a legjobban 2014-ben. Szerepel köztük egy szögletes kínai futópálya is.

Közel 39 ezer olvasónk megnézte, hogy Toni Kroos, a Real Madrid új igazolása miképp csinált bohócot Cristiano Ronaldóból egy edzésen, amikor a cicázás során hosszú másodpercekig nem hagyta labdához érni a portugál aranylabdást.


40 500-an kattintottak rá arra a videóra, amelyből kiderül, hogyan néz ki Neymar szerb plázacica barátnője, a szupermodell Soraja Vucelic, aki 2011-ben playmate volt a szerb Playboyban.


Nagy kedvenc volt a Pintér Attila szövetségi kapitány munkásságát összefoglaló, 42 ezres nézettséget hozó videó. A beszélgetős műsort végignevető figura Magyarországon roppant népszerű lett, Dárdai Pál például azzal motiválta magát a kinevezésekor, hogy semmiképp sem szeretné, ha a "fogatlan manus" rajta röhögne.


Majdnem 44 ezren voltak kíváncsiak arra, hogyan fest a világ legbizarrabb futópályája. Az eredeti szabvány szerint ovális futópályát az északkelet-kínai Tungho megyében azért négyszögesítették, mert állítólag csak így tudtak határidőre, a pártellenőrök érkezéséig elkészülni vele.


Az egész lelátó hahotázott, amikor a Chelsea edzője, José Mourinho egy jótékonysági meccsen beszaladt a pályára, és megpróbálta leszerelni az ellenfél egyik játékosát, de szabálytalanság lett belőle. A portugál tréner élvezte a helyzetet, ő is mosolygott magán.


A Warwick Egyetem női evezőcsapata tagjainak tavaly le kellett törölniük a képeiket a Facebookról, mert túl merészek voltak. Idén az ingyenreklám nélkül is sikerült sok-sok előrendelést kapniuk, például úgy, hogy az alábbi videó eljutott még Magyarországra is. Az Origón 71 ezren nézték meg.


Az egyik leghíresebb brazil modell, Andressa Urach a portugál válogatott szállása előtt várta kedvenc játékosát, Cristiano Ronaldót a vb-n. Hogy motivált legyen a szélső, Urach félmeztelen volt, mellén a portugál színek pompáztak. Mostanáig 69 200-an nézték meg ezt a videót.


Talán ő a legflegmább magyar focista? 68 800 olvasónkat majd megölte a kíváncsiság, hogy megtudja, mit csinált a pályán a Zala megyei ifibajnokságban a nemtörődöm védő, és mint a videóból kiderül, a pályán, meccs közben szotyizott.


Egy alsóbb osztályú indiai meccsen tragédia történt, a focista szaltózott a gólja után, de nem sikerült az ugrás, és belehalt a gólörömbe (2.30-tól látható).


Vajon pár másodperc után egy ütéssel meg lehet-e nyerni egy bokszmeccset? Jürgen Brahmer Pawel Glazewski ellen bebizonyította, hogy igen, és erről 67 700 olvasónk is meggyőződött (3.30-tól).