Társoldalunk:

Öngyilkos lett a MOB alelnöke

2015.01.05. 07:33

Leyrer Richárd, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke öngyilkosságot követett el, mert decemberben megtudta, hogy gyógyíthatatlan daganatos betegsége van. A sportvezető a családja előtt is titokban tartotta a betegségét az ünnepek alatt.

Mint arról korábban beszámoltunk, a 66 éves sportvezető holttestére szombaton reggel az otthonában találtak rá, az azonban csak most derült ki, hogy főbe lőtte magát. Családja a Blikknek megerősítette, hogy Leyrer gyógyíthatatlan betegség miatt vetett véget az életének, mert „nem tudta volna elviselni a betegséggel járó kiszolgáltatottságot”.

„Múlt év végén közölték vele az orvosok a szörnyű hírt, de senkinek nem árulta el a családban, hogy rákos. Hálás vagyok a bátor tettéért, hogy nem hagyta szenvedni a szeretteit a betegség miatt" – mondta az elhunyt felesége, Szabó Júlia a bulvárlapnak.

Leyrer RichárdMob.hu

A családja és barátai szerint mindig határozott Leyrer a MOB alelnöki posztja mellett a Magyar Kick-Box Szakszövetség elnöke, a Nemzetközi Kick-Box Szövetség alelnöke volt. Mindkét magyar szövetség saját halottjának tekinti Leyrert.

Ha ön úgy érzi, segítségre van szüksége valamilyen trauma feldolgozásához, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot!