Új értelmet nyert a Liverpool jelmondata

andy grant, parasport
Vágólapra másolva!
Nem elég, hogy Andy Grant Afganisztánban egy bevetésen elveszítette az egyik lábát, az amputáció miatt tetoválásának utolsó szava is odalett, így most a Liverpool jelmondata, a You’ll never walk alone (azaz soha nem leszel egyedül, ami szó szerinti fordításban úgy hangzik, soha nem jársz egyedül) helyett az olvasható a lábán, You’ll never walk, azaz soha nem fogsz járni. Ő is csak nevet rajta. 

A Royal Marines különleges egységének tagjaként aknára lépő Grant fantasztikus élni akarásról és elszántságról tett bizonyságot, hiszen nemcsak megtanult művégtaggal járni, de megnyerte a katonai rokkantak számára kiírt nemzetközi versenyt, az Invictus Gamest.

„Nekem is nevetnem kell, hogy a lábamon lévő tetoválás szerint Soha nem fogok járni, miközben 40 perc alatt futom a 10 kilométert. Jelen pillanatban két percre vagyok a 40 km speciális világrekordjától, és ezért hálás vagyok az operációt végző orvosoknak, mert a művégtaggal képes vagyok sportolni – mondta a Metrónak Grant.

Andy Grant az Invictus Games-en Forrás: Origo

A sportoló következő kihívása az Atlanti-óceán átevezése lesz, és közben megpróbálja megfutni a szintidőket, hogy meghívást kaphasson a brit paralimpiai csapatba. Akárhogy is lesz, szerkesztőségünk fejet hajt a nagyszerű sportember előtt.