Vágólapra másolva!
Botrányt kavart az amerikai Sports Illustrated magazin legfrissebb, február 9-e óta kapható fürdőruha-melléklete. A címlaplány, a 24 éves Hannah Davis ugyanis túl mélyre tolta a bikinialsóját, vélik az olvasók, akik nemcsak a szerkesztőséget bombázták leveleikkel, de a Twitter-oldalakon is kikeltek a látvány ellen.

Az amerikaiak többsége elégedetlen a túlontúl pikánsnak tartott Sports Illustrated-különszámmal. A fürdőruha-melléklet címlapján lévő, ugyancsak szemrevaló Hannah Davis ugyanis túl mélyre tolta bikinialsóját, vélik a prűdebb olvasók.

A Washington Post szerint ugyan Hannah Davis nem meztelen, de ha az egykori baseballcsillag, Derek Jeter barátnője egy centivel lejjebb tolná a bugyiját, már a Playboyban kellene szerepelnie.

A People magazin vezető újságírója, Lynette Rice szerint ez már-már közönséges címlap. A Bustle.com újságírója, Amy Sciarreto is azt írta, a Sport Illustrated ezúttal túl messzire ment. "Már sokszor elmondtam, hogy egy ember nem attól szexi, amit látni lehet, hanem attól, amit nem lehet látni" - nyilatkozta.

Merész vagy nem? Forrás: Si.com

A UsWeekly szavazásra bocsátotta a kérdést, a 14 ezer olvasó 68 százaléka szerint a borító képe már-már pornográf, míg a maradék 32 százalék szerint csak túl merész.

A Sports Illustrated azzal védekezett, hogy ami az egyik embernek merész, az a másiknak szexi. De Hannah Davis is büszke a képre. "A Sports Illustrated minden évben megpróbál valami újat. Azt hiszem, az emberek sokkal többet látnak ebben a képben, mint amit valójában mutat."