Vágólapra másolva!
A kiábrándító évkezdet után Tiger Woods, a világ leghíresebb golfozója úgy döntött, addig nem versenyez, amíg ennyire gyenge formában van.

Az amerikai sztársportoló szerdán honlapján azt írta, hogy az elmúlt két hét számára is komoly csalódást okozott, mivel első idei versenyén, a Phoenix Openen két nap után kiesett, majd Torrey Pinesban hátfájdalmak miatt 11 lyuk után feladta a tornát.

"Rengeteg gyakorlásra van szükségem és arra, hogy azokkal legyek, akik fontosak a számomra - írta a 39 éves Woods, aki jövő héten otthonában edz majd. - A játékom jelenleg nem alkalmas arra, hogy tornákon szerepeljek. Ahogy mindig is mondtam, a célom az, hogy a legmagasabb szinten teljesítsek, és amíg erre nem állok készen, nem indulok egyetlen viadalon sem."

A 14-szeres Major-tornagyőztes golfozó a PGA-sorozat következő versenyeit biztosan kihagyja, de a február 28-án kezdődő Honda Classicon már szeretne ott lenni, ha úgy érzi, készen áll rá.

Tiger Woods legutóbbi kisebb sérülésével kapcsolatban megjegyezte, annak semmi köze a tavalyi, súlyos hátsérüléséhez, amely miatt meg kellett műteni.