Vágólapra másolva!
A fedett pályán kétszeres világbajnok gátfutó, Lolo Jones lesújtó véleménnyel van a mozikban kasszasikert arató A szürke ötven árnyalata című filmről.

"Vicces, hogy az emberek azt gondolják, nincs semmi probléma a filmmel. Isten nem ilyen céllal teremtette a szexet. Nézzetek inkább valami más filmet" - írta a Twitter-oldalán Jones.

A gátfutóként a nyári, bobosként a téli olimpián szereplő Jones a Facebook-oldalán egy hosszabb véleményt is megosztott, amelyben azt írta, bárcsak minden nő tudná, hogy többet ér annál, mint ahogyan ez a film ábrázolja őket.

Hamis képet fest az igaz szerelemről

"A nőket nem azért teremtették, hogy ilyen szörnyen bánjanak velük. A férfiak pedig nem azért vannak a világon, hogy ilyen megalázóan viselkedjenek a nőkkel. A film egy teljesen hamis képet fest az igaz szerelemről" - írta Jones.

Lolo Jones Forrás: AFP

A 32 éves, mélyen vallásos atléta pár éve elárulta, hogy azok közé tartozik, akik a házasság előtt nem szexelnek, és most azt írta, tudja, hogy lesznek, akik azért kritizálják majd, hogy szűzként miért alkot vélemény egy erotikus filmről.

Nem lenne jó, ha ebből merítenének példát az emberek

"Nem voltam soha túlsúlyos, de ettől még tudom, hogy az elhízás veszélyes az egészségre. Millió statisztika szól arról, hogy a pornó és a házasság előtti szex mennyire káros, arról nem is beszélve, hogy ez mennyire nem összeegyeztethető a kereszténységgel. Abban hiszek, hogy az a törekvésem, hogy tiszta maradjak, tökéletes összhangban van azzal, amit az Isten nekem szánt" - írta Jones.

Azt is hozzátette, tisztában van azzal, hogy ez csak egy film, de példának hoztak fel a Született gyilkosok és a Sikoly című alkotásokat, amelyek inspirációként szolgáltak későbbi gyilkosságokhoz. Ebből kiindulva attól fél, hogy a film rossz hatással lesz az emberekre, és az ott látott szado-mazo jeleneteket átültetik a saját szexuális életükbe.

Az Amerikában a bemutató utáni három napban 85 millió dolláros bevételt produkáló filmmel kapcsolatos összes hírt itt olvashatja el.