Vágólapra másolva!
A tervezettnél később ér a WTCC nyitófutamának helyszínére, Argentínába Michelisz Norbert és csapata, a Zengő Motorsport.

Pénteken elrajtol a 2015-ös túraautó-világbajnokság. Az autókat már egy hete feltették egy repülőre, Zengőék akkor azt írták ki a Facebookra két kép társaságában, hogy "Így még sosem látták az autót."

Nem sokkal később a csapat is elindult Argentínába, de nekik már nem ment olyan zökkenőmentesen az utazás.

Argentína helyett Uruguay

"Az argentin reptér a landolás előtt nem sokkal időjárási okokra hivatkozva nem tudta fogadni időben a gépet és átirányították Montevideóba. A gép ezután a kifutón várakozott az uruguayi reptéren. Mire visszatértek Buenos Airesbe, már lekésték az eredeti csatlakozást, és csak az estire kaptak jegyet" - olvasható a csapat Facebook-ján.

Kalandos Micheliszék útja Forrás: Zengő Motorsport

Magyar idő szerint kedden hajnalban érnek a futam helyszínére, Termas de Rió Hondóba, ahol pénteken - ugyancsak magyar idő szerint - 14 órakor lesz egy rövid teszt, szombaton 12.45-kor az első, 15.00-kor a második szabadedzést, 19.00-kor pedig az időmérőt rendezik, utóbbit 20.30-tól felvételről, adja az Eurosport 2.

Este láthatjuk a futamot

Az első futam magyar idő szerint 19.00-kor, a második pedig 20.00-kor lesz, mindkettőt élőben közvetíti az Eurosport.

Michelisz Norbert az idei vébé előtt interjút adott az Origónak, amelyben nem tagadta, hogy milliomos lehetett volna, ha elfogadja a gyári Honda ajánlatát, és hogy kellett neki a hungaroringi ámokfutás, hogy mára kivívja a teljes mezőny tiszteletét.