Vágólapra másolva!
Annyiszor láthattunk már összeállítást a legszebb magyar sportolónőkről, hogy nőnapra ezúttal összeszedtünk tíz jóképű férfi sportolót. A lista nem teljes, biztosan lesznek, akiket majd hiányolnak, de azért így is elég erős a kínálat, amelybe olimpiai bajnokok is bekerültek.

Michelisz Norbert

Kisfiús vonásaival, mosolyával a túraautó-világbajnokság tavalyi negyedik helyezettje amolyan nagymamák kedvence típus. A 30 éves Michelisz nyilatkozataiban mindig szerény, a pályán viszont megmutatta már, hogy nemcsak gyors, de határozott is tud lenni.

Forrás: MOL-csoport

Szilágyi Áron

A londoni olimpián az első magyar aranyat szerző kardvívó mindenkit elvarázsolt azzal, amilyen magabiztos és higgadt volt a legrázósabb pillanatokban is. A sármos Szilágyira a nők is felfigyeltek a londoni diadal után, barátai szerint azonban nem az a típus, aki hajtja a csajokat. Az ország egyik elitgimnáziumában, a Fazekasban érettségizett, jelenleg egyszerre két egyetem hallgatója – nem csoda, hogy a korábbi öttusázó Gyenesei Leila azt mondta róla, az intellegenciája teszi még vonzóbbá.

Forrás: MTI/Beliczay László

Gyurta Dániel

Az athéni olimpián még 14 évesen szerzett ezüstérmet, azóta egy olimpiai és három vb-aranyat tett mellé, de megmaradt ugyanannak a vagány srácnak, aki ráadásul hihetetlenül profi is. Van valami csibészes a tekintetében, a strandon pedig nem érdemes mellé lecuccolni, mert kidolgozott felsőtestével úgyis ellopja a show-t.

Forrás: MTI/Kovács Anikó

Kucsera Gábor

A 32 éves kajakos a "lányok álma bőrkötésben" kategória megtestesítője, magas, szélesek a vállai és pofátlanul jóképű. A nők egy része odavan a tetovált, izmos macsókért, Kucserára sokáig illett ez a szerep, másfél éve azonban a kajak mellett a családi tölti ki az életét. Bevallása szerint nagyon élvezi az apaságot, persze ettől nem lett kevésbé vonzó, sőt, a gyerek állítólag igazi csajmágnesnek számít.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Nagy László

A latin típus kedvelői biztosan felfigyeltek már Nagy Lászlóra, aki barcelonai időszakában nemcsak játékával, de fizimiskájával is beleillett a katalán csapatba. Borosta, barna göndör fürtök gondosan bezselézve vagy fejpánttal leszorítva, és mellé vezérszerep a pályán, gólok és keménység.

Forrás: MTI/Kovács Anikó

Madaras Norbert

A hazai vízilabdameccsekre mindig sok nő járt ki, nem titkoltan részben azért, hogy élőben csodálja a fürdőgatyás pólósokat. Madarast nemcsak nyaktól lefelé érdemes megnézni, egy 2004-es vízilabda-magazinban angyalarcúnak titulálták, az általunk megkérdezett nők ennél egyszerűbben csak helyes pasiként beszéltek róla.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Bartalis István

A jégkorong tele van marcona fickókkal, egy öltés itt, egy hiányzó fog ott, Bartalis azonban kilóg a sorból. Tőle biztosan nem az arcvonásai miatt tartanak a védők, 24 éves kora ellenére bármelyik érettségi banketten elvegyülhetne. Hokis lévén a fizikai paraméterei is rendben vannak, olyan benyomást kelt, hogy az anyukák vele biztosan elengednék a lányukat az esti buliba.

Forrás: Mudra László (MJSZ)

Fucsovics Márton

Az első számú magyar teniszezőtől nem áll távol a bulizás, volt olyan időszak, amikor azért tették ki a Davis-kupa csapatból, mert túlzásba vitte az éjszakázást. Mára megtalálta az egyensúlyt, és ez a játékára is jó hatással volt. Juniorként még hosszabb frizurával ütögette a labdákat, most már a rövid hajra esküszik, és az edzések mellett gyakran jár a konditerembe.

Forrás: Facebook/Magyar Tenisz Szövetség

Lázár Bence

Az újpesti nevelésű focista tavaly ősszel, 23 évesen, derékfájdalmai miatt felhagyott a profi futballal, azóta a Sport TV spanyol közvetítésein tűnt fel szakértőként. Instagram-oldalán nem spórolt a szelfikkel, és a képeket elnézve a lájkokat a nők szállíthatták, mert minden a helyén van: a manapság divatos vitorlásfrizura és szakáll mellé tetoválás, valamint menő ruhák. Nem csodálkoznánk, ha Lázár a jövőben modellként folytatná.

Forrás: Instragram

Hanga Ádám

A magyar anyától és egyenlítői-guineai apától származó 25 éves kosaras biztos befutónak számíthat azoknál a nőknél, akik szeretik, ha felnézhetnek a náluk magasabb férfiakra. Ha Hanga nevét beütjük a keresőbe, minden második képen mosolyog, úgyhogy feltehetően a partnerét is könnyen képes jókedvre deríteni, továbbá kellően lazának is tűnik, Spanyolországban és Olaszországban ragadhatott rá valami a mediterrán életstílusból.

Fotó: Pályi Zsófia - Origo

Szavazzon!

Ki tetszik önnek a legjobban?