Vágólapra másolva!
A WBPF háromszoros fitmodell-világbajnoka, Nagy Bettina a tavalyi indiai vb-n a korábbinál eggyel izmosabb kategóriában indult, és a bronzérem után úgy döntött, hogy idén a kevesebb izomtömeget követelő sportmodellek között próbálja ki magát. A hétfőn reggel közzétett fotóján jól látszik, hogy a változás révén idén ismét aranyesélyes lehet a vb-n, miközben a rajongói is nagyon elégedettek az új formájával.

Nagy Bettina 17 évesen nyerte meg első komoly versenyét, a Fitparádét, utána a tinédzserek nagy kedvence és motivátora lett, a Facebookon jelenleg is több mint 13 ezer követője van. Három világbajnokságot is megnyert, de közben kinőtte a fitmodell, majd a sportmodell kategóriát is, a tavaly decemberi, indiai vb után azonban rájött, hogy nem szeretne tovább izmosodni. Emiatt idén visszatér a sportmodell kategóriába, ahol kevesebb izomtömeggel lehet versenybe szállni.

Forrás: Nagy Bettina / Facebook

A képen is látható, hogy vékonyabb lett, mint Indiában, rajongói nagy örömére, akiknek - a reakciók alapján úgy tűnik - jobban tetszik a mostani formája.

Bettina már két hete keményen diétázik. "Figyelek nagyon, hogy mit eszem, minden nap főzök, és intenzíven edzem, illetve hetente három-négyszer kardiózom. A decemberi vb után nem edzettem két hónapig, most visszatértem, de teljesen más szisztémával készülök. Szálkásító edzéseket végzek, hetente ötször, mindig más izomcsoportra."

Így nézett ki 2012-ben:

A sportolónő egyik kedvenc országa Brazília, nagyon kedveli a latin táncokat, és ezt meg is mutatta a rajongóinak.

A képre kattintva megnézheti a videót!

Forrás: Youtube/Bettina Nagy