Vágólapra másolva!
Bizonytalanná vált Kazár Miklós indulása a Miskolc-ralin, miután a címvédő eltörte a kezét a hétvégén egy quadbalesetben.

A Maximmun Racing pilótájának a felkarja tört el, és bár gyorsan megműtötték, könnyen lehet, hogy ki kell hagynia a három hét múlva esedékes miskolci ob-futamot.

Kazár éppen egy miskolci quadversenyen szenvedett balesetet húsvét vasárnap, miután elévágott a lengyel Lukasz Eliasz.

A Magyar Rallye elmúlt három esztendejének abszolút bajnoka, Kazár Miklós egy Miskolcon rendezett quad versenyen balesetet szenvedett.

"Minimális esély mutatkozik arra, hogy az egri idénynyitón másodikként zárt versenyző és navigátora, Ferencz Ramón indulni tudjon a Magyar Bajnokság három hét múlva rendezendő második futamán" - írta a pilóta csapatának Facebook-oldala.

Kazárnak ilyen pechesen még nem indult szezonja Forrás: Maximmun Racing, Facebook

"Ezt egyszerűen nem akarom elhinni - mondta Kazár, aki az elmúlt három évben abszolút bajnoki címet szerzett. - Egerben két defektet is kaptunk, így a második helyünk abszolút bravúrnak számított. Az immár hagyományos magyar-lengyel quadversenyen az egyik lengyel már az első kanyarban megpróbált elém vágni, és összeütköztünk."

"Ilyen pechesen még nem indult egy szezonom sem, ám a céljaim nem változtak, sorozatban negyedszer is szeretnék bajnoki címet szerezni. Egy biztos, innen lesz szép nyerni!" - jelentette ki Kazár Miklós.