Társoldalunk:

Deutsch: Ez lehet, hogy nem volt okos dolog

2015.07.17. 07:16

Nem volt okos dolog a lakáshitel végtörlesztéséhez a támogatást igénybe vennie Gömöri Zsoltnak, a Magyar Paralimpiai Bizottság azóta lemondott elnökének, bár erre jogszabályi lehetőség volt - nyilatkozta a Népszabadságnak Deutsch Tamás, a testület alelnöke.

A lap pénteki számában megjelent interjúban Deutsch Tamás felidézte: azt, hogy nem volt okos dolog, Gömöri Zsolt is elmondta. Közölte továbbá, Gömöri Zsolt egy "szedett-vedett, mindig csak a feladatok után kullogó, garázs-bt.-szerűen működő szervezetet alakított át hatékonyan működő sportszövetséggé, fizetése a sportgazdaságban ezen a szinten kapott juttatások 50-60 százaléka volt, és szponzort is vitt, amelyek után a marketingszabályzat alapján megkapta a jutalékot."

Deutsch és GömöriForrás: MTI/Soós Lajos

"Továbbra is biztos vagyok abban, hogy nem történt szabálytalanság" - szögezte le Deutch Tamás a lapnak adott interjújában.

Szerinte Gömöri Zsolt megtehette volna, hogy csak a jó kommunikációra törekszik, de ő "beleállt" az ügybe, küzdött az igazságáért, amelyben a "médiatúlerővel szemben alulmaradt".