Vágólapra másolva!
Molnár Péter amatőr testépítő világbajnok a hétvégén profi versenyen vesz részt Hongkongban. A 31 éves sportoló elképesztő formában van, közben pedig azt tartják róla, hogy ő a Schwarzenegger-féle retró testépítés egyik legkiemelkedőbb hagyományőrzője az amatőrök között.

"Szurkoljatok a szerelmemnek, két nap múlva profi versenyen vesz részt Hongkongban. Én nagyon bízom benne, szerintem élete egyik legjobb formájában van" – írta Molnár Péterről a Facebookon Lengyel Vivien, aki fitmodell kategóriában amatőr világbajnok a WBPF nevű szervezetnél.

Forrás: Facebook / Molnár Péter


Molnár Péter a szakértők szerint a profik között is megállná a helyét, amit alátámaszt a Brandon Curryvel készített közös fotója.

Amint a fitness.reblog.hu írja róla: "Annak ellenére, hogy Molnár Péter még csak 31 éves múlt, igazi legendának számít. Egyfelől Peti a világ egyik legjobb pózolója (testépítésben így hívják a szabadgyakorlatot). A kűrjében a művészi elemek, a show-elemek és az előadás közben a tökéletes testrészek és izmok prezentálása is remekül elegyedik. Másfelől Molnár Petinek van a bodysok között talán a világon a legkisebb dereka. Szinte valószínűtlenül vékony a dereka, mint a japán mangarajzok alakjaié."

A mumbai vb-n tavaly decemberben bemutatott kűrje nagy tetszést aratott a nézők körében:

Az Origo januári interjúját Molnárral („Régen azt hittem, elpusztíthatatlan vagyok”) itt olvashatja.

Forrás: Molnár Péter / Facebook