Újra megszólalt a Balatonon megvert fitneszes

Kálmán Csilla
Kálmán Csilla
Vágólapra másolva!
Kálmán Csilla fitneszmodell múlt hétvégén nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, és miután sokan nem hitték el, amit a balatonfüredi tömegverekedésről mondott, újra megszólalt.

- írta a Facebookon, majd a rendőri jelentésről szóló írás elolvasására buzdított. A Veol.hu-n megjelent cikk többek között arról ír, hogy hét ember ellen indult rendőri eljárás, és öt embert előállítottak.

Kálmán Csilla Forrás: Facebook/Kálmán Csilla

"A lány, aki a földnek vágott elsőként (...), beismerte a tettét" - folytatta Kálmán Csilla. "A csapat a helyszínre érkező rendőröknek és biztonságiaknak is ellenszegült. Mindemellett ugyanekkor hajnalban ugyanezen társaság Füreden egy pizzériában bántalmazott egy fiatalembert, aki segítséget szeretett volna hívni, de széttaposták a telefonját. Plusz egy buszsofőrt is lerángattak a buszról. Az összes esetben volt rendőri intézkedés" - olvasható Kálmán Csilla bejegyzésében.

"Ezek alapján biztosan én hazudok, biztosan a saját lábaimba estem el, mert ittas voltam" - ironizált. "És köszönöm,

bár azért még vannak fájdalmaim" - tette hozzá.

Kálmán Csilla Forrás: Facebook/Kálmán Csilla

Az eset hétfőn nyilvánosságra került részleteiről itt olvashat.

Az ügyben a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Az eset körülményeinek tisztázása az elrendelt büntetőeljárás feladata.