Vágólapra másolva!
Élettársa szerint egy torkán akadt falat miatt halt meg Bitter Sándor motorversenyző.

"Nagyon megviselt, ami történt. Kedden későn este értem haza, és ahogy beléptem a nappaliba, rögtön láttam, Sanyi magatehetetlenül fekszik a kanapén. Eszméletlenül feküdt, és nem reagált semmire. Próbáltam segíteni, de már nem tudtam. Hívtam a mentőket, gyorsan megérkeztek, de ők sem tudták újraéleszteni. Valószínűleg órákkal korábban történhetett a baj. Leírhatatlan, mit éreztem akkor és érzek azóta is" – nyilatkozta a Blikknek Nagy-György Gabriella, az elhunyt motorversenyző, Bitter Sándor élettársa.

Nagy-György Gabriella azt mondta, tudja, hogy sokan találgatnak Bitter halálával kapcsolatban, hallott már olyan verziót, hogy az ital okozta a bajt, és azt is, hogy öngyilkos lett.

"Ez egyszerűen nem igaz. A párom vacsorázott, aztán evés közben egy falat a torkán akadt, és ettől fulladt meg. Huszonöt évig éltünk együtt, s ezalatt már hozzászoktam, hogy Sanyi rendszeresen életveszélyes versenyeken indult, nemegyszer szenvedett balesetet, súlyos sérülései, törései voltak. Mégsem a száguldás vitte el, hanem egy ilyen fatális eset, hogy a torkán akadt a falat. Ez hihetetlen. Borzalmas érzés a tehetetlenség, hogy nem lehetett segíteni rajta, és most nincs itt velem" – mondta a motoros párja.