Majthényiék nagy előnnyel vezetnek az Eb-n

Majthényi Szabolcs és Domokos András, Repülőhollandi-világbajnokság
Constanta, 2010. június 22. Az aranyérmet szerzett Majthényi Szabolcs (j), Domokos András kettős versenyez a romániai Constantában rendezett vitorlázó Repülőhollandi-világbajnokságon. MTI Fotó: -
Vágólapra másolva!
A csütörtöki két futam után komoly előnnyel, 13 helyezési ponttal vezet a második egység előtt a Majthényi Szabolcs, Domokos András kettős az umagi vitorlázó Repülőhollandi Európa-bajnokságon.

A 11-szeres világbajnok páros a keddi 18. hely után a szerdai négy futamból hármat megnyert, és egyszer negyedik lett, majd csütörtökön előbb az első, majd a második pozícióban ért célba. Ezzel az egység 10 helyezési ponttal áll, míg a második holland Enno Kramer, Ard Geelkerken duó 23-mal.

A Majthényi Szabolcs, Domokos András kettős ismét remekel Forrás: MTI/-

A többi magyar egység közül a Süli András, Papp Dávid kettős a hetedik futamban remekelt és első lett, és ezzel összetettben a hetedik helyre lépett fel.

A Ziegler János, Czeizel Balázs kettős a 13., a Gáborjáni-Szabó Gábor, Argay Béla egység a 14., míg a Kardos Antal, Polgár Csaba páros a 16. a nem olimpiai osztály hetven hajót számláló mezőnyében.