Társoldalunk:

Magyar fitneszmodellnek tapsoltak Bangkokban

2015.11.29. 11:37

A WBPF nevű fitnesz és testépítő világszervezet bangkoki világbajnokságán Koloszár Enikő aranyérmet nyert fitneszmodell kategóriában.

Fokozott biztonsági intézkedések mellett rendezték meg a WBPF nevű világszervezet világbajnokság második napját Bangkokban, ugyanis az eseményre az ország elnöke és a sportminiszter is kilátogatott. A nyitányon - amelynek a megnyitóját élőben közvetítette a thaiföldi nemzeti televízió - a magyarok három arany-, egy ezüst- és egy bronzérmet nyertek. A második napon ezúttal négy férfi és négy női versenyzőnk volt érdekelt.

Koloszár Enikő, a WBPF első soproni versenyzője nagy küzdelem után világbajnok lett.

"Elsírtam magam, amikor a nyakamba akasztották az aranyat. Kirázott a hideg, beérett a négy hónap munkája. A fináléra javult a formám, és változtattunk a sminken és a frizurámon is.

Libabör ... 🇭🇺

Koloszár Enikő (@enikokoloszar) által közzétett videó,

A hajamat kiengedtem, és a sminkem természetesebb lett. Változtattunk a pózoláson és a bevonuláson is, minden egy kicsit finomabb lett. A tesóm, Évi remegő kézzel, zokogva üzente meg a jó hírt a szüleinknek" - mondta az újdonsült világbajnok.

Forrás: Koloszár Enikő / Facebook

"Tegnap szemeztem a fánkokkal, de amit kinéztem, néhány perc múlva az enyém lesz. Vasárnap még tíz versenyzőnk indul, kell a szénhidrát a kitartó drukkoláshoz" - mosolyodott el a győztes.

Nagy Milán és Fancsali Gergő nem került be a top 15-be, a tavalyi világbajnok Horváth András az ötödik, Széplaki Dávid a 4. helyen végzett a sport physique indulói között.

Benne vagyunk a TOP5 Ben !!!! Buszke vagyok ra, 33 bol sikerült bejutnia!!! Szorítsatok, most jönnek a döntök!! Köszönjük az eddigi támogatásokat és jó kivansagokat

Posted by Zsofia Krassalkovics on Saturday, November 28, 2015

Krassalkovics Zsófia bronzérmet szerzett, Kazári Mónika pedig a 4. helyen végzett a 165 cm alatti fitmodellek versenyében, Bán Vivien nem tudott pontszerző helyen zárni, igaz, ő az első nap világbajnok lett a junior fitnesz kategóriában.

 

Ma a többiekért szorítok, de holnap már én is színpadon leszek a thaiföldi Vb-n.:)#bladesportBLADE SPORT

Posted by Mónika Kazári Fitness Modell on Thursday, November 26, 2015