Társoldalunk:

Magyar nőket csodáltak a thaiföldi fitneszvébén

2015.12.01. 10:41

Remek magyar sikerekkel zárult a WBPF nevű világszervezet fitnesz- és testépítő thaiföldi világbajnoksága, amelyen öt arany-, három ezüst- és három bronzérmet nyertek a magyarok. Ezen kívül Magyarországé lett a legjobb női csapat, így összesen hatszor szólt a magyar himnusz Bangkokban. A vb-n 52 ország mintegy 500 versenyzője indult, a magyar delegáció 22 versenyzőt indított.

A magyar WBPF-szövetség tájékoztatása szerint a magyar nők elemükben voltak, Zsigmond Regina, Bán Vivien, Bistei Judit (az Experidance magyar bronz érdemkeresztes táncművésze), Koloszár Enikő és Silye Bettina egyaránt világbajnok lett. Krassalkovics Zsófia egy ezüst- és egy bronzérmet is begyűjtött, Engler Zsuzsanna szintén ezüstérmes lett, Dr. Muzsik Réka és Nagy Mariann egy-egy harmadik hellyel érkezhet haza. A legjobb magyar férfiversenyző az ezüstérmes Krizsán Attila volt, akit csak egy iráni riválisa előzött meg.

Zsigmond Regina vb-arannyal tért hazaForrás: Zsigmond Regina / Facebook

"Ötször a bajnokoknak, majd hatodszorra a WBPF Hungary női csapatának szólt a magyar himnusz Bangkokban, hiszen a női csapat a legtöbb pontot gyűjtötte össze a vb-n" - kezdte értékelését Sebestyén Péter, a WBPF Hungary elnöke.

Heti kedvenc csajszis képünk Bistei Judittal. ;)...és egyúttal gratula a WBPF Világbajnoki címhez is! (y)

Posted by News - Bodybuilding & Fitness on Saturday, November 28, 2015

"Mindannyian meghatódtunk, mert kemény munka, kitartás áll az eredmények mögött, és szoros volt a verseny a házigazda thaiföldiekkel, akik az izmosabb kategóriákban remekeltek. A csapatunk tagjai állami támogatás nélkül, saját költségen utaztak és készültek fel a világversenyre, azért, hogy a lehető legjobb eredményekkel népszerűsítsük Magyarországot. Keményen megküzdöttünk a helyezésekért. Volt meglepetés és papírforma győzelmünk, de akadt olyan is, hogy nem nekünk adtak a bírók néhány nekünk járó pontot. De ez egy szubjektíven értékelhető sportág, ráadásul kontinensenként és kultúránként is különböző a szépségideál. Az esemény rangját jelzi az is, hogy Thaiföld elnöke és a sportminisztere is kilátogatott a döntőre, amelyet a thai nemzeti televízió közvetített. Többek között az Európa-bajnok Kazári Mónika és a két vb-érmet is begyűjtő Krassalkovics Zsófia is főszereplője volt a televíziós gálának" - mondta az elnök.

Meg mindig nem fogtam fel, hogy a Wbpf Vilagbajnoksagon fitness kategóriában 2. helyezest, bikini modellben pedig 3....

Posted by Zsofia Krassalkovics on Sunday, November 29, 2015

A WBPF Hungary harmadszor szerezte meg a világ legjobb női csapata címet. A WBPF 2009-ben alakult; 140 tagországgal rendelkezik. A hetedszer megrendezett WBPF-világbajnokságon 52 ország mintegy 500 versenyzője vett reszt. A magyar delegáció 22 versenyzőt indított a bangkoki vb-n.

A 7. WBPF fitnesz- és testépítő vb magyar eredményei: 
1. nap: 
Fitmodel Women -160 cm (160 centi alattiak): 
1. Zsigmond Regina 
3. Dr. Muzsik Réka 
Mészaros Mónika a legjobb tízben zárta a versenyt.

Junior Fitness: 
1. Bán Vivien

Fitness -165cm:
1. Bistei Judit 
2. Krassalkovics Zsófia

Sport physique -180cm:
Magyar Gergő a legjobb tíz közé jutott.

2. nap:
Sport physique +180cm:
4. Széplaki Dávid
5. Horváth András
Nagy Milán és Fancsali Gergő nem került a top 15-be.

Fitmodel Women -165cm: 
3. Krassalkovics Zsófia 
4. Kazári Monika

Fitmodel Women -170cm: 
1. Koloszár Enikő

3. nap: 
Fitmodel +170cm: 
2. Engler Zsuzsa 
3. Nagy Mariann

Boldogsááág

Posted by Mariann Nagy on Monday, November 30, 2015

Athletic physique +165cm: 
1. Silye Bettina
4. Pap Tímea
6. Urbán-Zsilák Eszter

Athletic physique -165cm:
Szalay Krisztina és Bistei Judit a legjobb tízben végzett.

Athletic physique +180cm: 
2. Krizsán Attila

NYÚJTSD MINDIG A LEGTÖBBET!NE ELÉGEDJ MEG AZZAL AMI VAGY!!PRÓBÁLJ MEG AZ LENNI AMI LEHETNÉL!!!(6.Austria Kupa Bécs) 1.HELY

Posted by Attila A Krizsán on Monday, November 9, 2015

Athletic physique -165cm:
Ocskó Attila a legjobb 15 közé jutott.