Vágólapra másolva!
Alig maradt ember a SportKlubnál, amely így lehúzza a rolót.

Úgy tűnik, egy majdnem tízéves történet ér véget, a SportKlub ugyanis 2006 januárja óta sugárzott műsort. A sportadó közvetítette például 2008 óta az EBEL-ben szereplő Fehérvár AV19 jégkorongcsapatának mérkőzéseit, és karácsony előtt azt lehetett olvasni az egyesület honlapján, hogy a felek felbontották a 2017-ig szóló szerződést, miután a csatorna jelezte, nem tudja vállalni a megállapodásban vállalt kötelezettségeit.

Havasnak és Fialának is volt műsora

A SportKlubon az utóbbi időben már az élő közvetítések helyett a magazinok domináltak, Havas Henriknek és Fiala Jánosnak is volt műsora, valamint a Facebook-oldalból a magyar futball meghatározó szereplőjévé váló Trollfoci is a SportKlubon folytatta a poénkodást.

A napokban többen is távozták a csatornáról, és információnk szerint már csak nyolcan maradtak. Léderer Ákos, a csatorna egyik kommentátora a Facebook-oldalára olyan bejegyzést tett ki, amelyből egyértelműen kiderül, hogy nincs tovább.

"Tulajdonképpen egy foci-vb-vel kezdődött az egész. Azután tíz év lett belőle. Tíz év, amelynek minden napját, minden feladatát köszönöm. Az RTL Klubnál tanultam meg a szakmát, és a SportKlubnál élhettem ki magamat, vagy hogy szebben fogalmazzam, itt teljesedhettem ki. Tudom, bárhová is kerüljek, sosem lesz már olyan jó dolgom, mint ami itt volt. Ezért is mondtam nevetve, ha kérdezték, meddig tervezem az RTL/SportKlubnál, hogy nyugdíjig csak kihúzom. Na jó, az utolsó pár évben már nem mondhattam, csak naivan hihettem ezt" - írta Léderer.