Elképesztő meccs az NFL-rájátszás első körében

NFL, rájátszás
CINCINNATI, OH - JANUARY 05: Andy Dalton #14 of the Cincinnati Bengals fumbles the football away in the second half of the AFC Wild Card playoff game against the San Diego Chargers at Paul Brown Stadium on January 5, 2014 in Cincinnati, Ohio. The Chargers defeated the Bengals 27-10. John Grieshop/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Pittsburgh Steelers drámai hajrában 18-16-ra győzött a Cincinnati Bengals otthonában az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga rájátszásának első fordulójában.

Az úgynevezett wild card-körben három negyed után a Pittsburgh vezetett 15-0-ra, ám a záró játékrészben a hazaiak fordítottak. A hajrában többször gazdát cserélt a labda, voltak botrányos bírói ítéletetek is, de a Cincinnati elsősorban saját magának köszönheti a vereséget.

A hajrában szabálytalanságaikkal egyre közelebb engedték célterületükhöz az ellenfelet, és egy mezőnygóllal a Steelers nyerte meg az összecsapást.

A Bengals mindent megtett a vereségért Forrás: AFP/Getty Images/John Grieshop

A következő körben a Pittsburgh a Denver Broncos, a Kansas City Chiefs pedig a címvédő New England Patriots vendége lesz.

Eredmények, rájátszás 1. forduló (wild card-kör):
Amerikai-főcsoport (AFC):
Cincinnati Bengals-Pittsburgh Steelers 16-18
Houston Texans-Kansas City Chiefs 0-30

később, Nemzeti-főcsoport (NFC):
Minnesota Vikings-Seattle Seahawks 19.05
Washington Redskins-Green Bay Packers 22.40