Vágólapra másolva!
Kint röpködnek a mínuszok, és szezonon kívül vagyunk, több magyar fitneszversenyző talán éppen ezért döntött úgy, hogy megmutatja, ilyenkor milyen formának örvend.

Fotó: Kiss Roland

"Egy lány álma nem az, hogy megtalálja a tökéletes pasit, hanem hogy ehessen anélkül, hogy hízna" - írta a fenti fotó mellé a Facebookon Czine Szilvia, a WBPF világbajnoknője.

Csörgő Adrienn Fotó: Kökényesdi Zoltán

Csörgő Adrienn a következő, saját motivációs szöveget csatolta a fotójához. "Az ember hajlamos arra törekedni, hogy mindenkinek megfeleljen, csak időközben azt felejti el, hogy a tökéletességre nem törekedni kell, hanem elfogadni a tökéletlent.

Olyan, mint tökéletesség, nem létezik, mert annak már nincs hova fejlődni.

Feljebb lépni, fejlődni, tanulni, csak annak adatik meg, akinek hibái vannak, mert azon van mit javítani, csiszolni" - írta a világbajnoknő.

"Felvehetsz álarcot, elfordulhatsz és megfutamodhatsz, de amit meg kell élned, meg kell tanulnod, azt előbb utóbb megtanulod. Vagy elébe mész, vagy az élet utánad hajítja, olyan erővel, hogy mázsasúlyként csapódik a hátadon: »nesze, tanulj belőle!«. És te vagy tanulsz, vagy még nem vagy azon a szinten, hogy felismerd, tanulnod kell!

a »legnagyobb« társakat, segítőket a legkilátástalanabb helyzetekben sodorja eléd az élet, de fel kell ismerned, hogy minden a javadat szolgálja, A legrosszabb dolgok, a legnagyobb kudarcok is! Ezt vagy felismered, vagy belesüppedsz egy kilátástalan, hazug világba, ahol nem az lesz a legrosszabb, hogy a külvilágnak hazudsz, hanem hogy saját magadat is átvered. Márpedig tükörbe mindennap nézel, csak nem mindegy, hogy mosolyogva vagy szemen köpve magadat."

Cservenák Alexandra Fotó: Miklós Tamás

Cservenák Alexandra egy titokzatos fotót posztolt. "Vannak, akik azt mondják, hogy ebbe a lányba bele van kódolva a siker, de még keményen edzenie kell, hogy megvalósítsa az álmait. Egy picit keményebbnek kell lennie, itt-ott egy kicsit tökéletesíteni kell az alakján és csiszolni a színpadi járásán, tökéletesíteni a pózokon. Ha ez sikerül, övé lehet a világ. Az már most látható, hogy egy igazán különleges szépségű sportoló" - volt olvasható róla a Fitness.reblog.hu-n.

Nagy Bettina Fotó: Nagy Bettina

"Szombati formacsekkolás. Imádjuk az off-seasont" - írta Nagy Bettina, aki korábban is közzétett már hasonló fényképeket. Tavaly márciusban és 2014 decemberében is. Az Origónak 2014-ben elárulta, hogy ő mennyi idő alatt érte el a formáját.

"Sok lány fél súlyzóval edzeni, mert attól tart, hogy hamar megizmosodik. Pedig nekem például öt-hat évembe került, hogy így nézzek ki.

Egy súlyzós edzésnek a hétköznapi embereknél is több értelmét látom, mint egy aerobikórának vagy a futásnak" - nyilatkozta Nagy Bettina, aki a májusi, komáromi Eb-n sportmodell kategóriában tér vissza a mezőnybe.

Tóth Szabina Fotó: Tóth Szabina / Facebook

"Ha a mai napot nem mosolyogva kezdted, akkor kezdj el gyakorolni holnapra" - hívja fel a figyelmet Tóth Szabina. Az ő egyik korábbi fotóját több mint százezren látták az Origón, majd egy több képet is tartalmazó cikket is közöltünk róla. A Life.hu-nak a diétáiról és a kedvenc gyakorlatairól mesélt.

Szavazzon!

Mit gondol a fitneszes sportolónőkről?