Társoldalunk:

A rendőrök cáfolták az Újpest állítását

2016.02.14. 08:12

A rendőrség hivatalos közleményben cáfolta, hogy miattuk nem jutott be a szombati Újpest-Videoton NBI-es meccsre a szövetségi kapitány, Bernd Storck.

A police.hu-n megjelent közlemény szerint több internetes portálon is tévesen jelent meg az az információ, hogy a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck és segítője 2016. február 13-án a Szusza Ferenc Stadion biztosításakor nem jutott át a rendőrkordonon, így nem tudott részt venni az Újpest-Videoton labdarúgó mérkőzésen.

A valóság ezzel szemben az, hogy a szövetségi kapitány a rendőri biztosításon áthaladt, azonban a civil biztonsági szolgálat munkatársai nem engedték be gépjárművével a VIP kapunál - állítja a rendőrség.

Valaki hibázottFotó: Szabó Gábor - Origo

Korábban Ágai Kiss András, az Újpest kommunikációs igazgatója nyilatkozta azt az nso.hu-nak, hogy "Nem a klub vagy a rendezők hibáztak, a rendőrkordonon nem tudott átmenni a szövetségi kapitány. Ott még rendező sem volt a klubtól. Ez az eset kellemetlen számunkra, és sajnáljuk a történteket, de nem érezzük magunkat hibásnak".