Vágólapra másolva!
Nem érdekli az állítólag molesztáló kajakedzőt, hogy az ügyeiről ír a sajtó. A rendőrség nem lát bűncselekményt, nem is indított nyomozást.

"Láthatóan nem rázta meg a dolog, csak megrántotta a vállát, és közölte: nem érdekli" – idéz a Blikk egy neve elhallgatását kérő forrást arról a Zala megyében dolgozó kajakedzőről, aki állítólag egy kiskorú tanítványát zaklatta szexuális tartalmú üzenetekkel.

Rájöttek, ki az

A lap információi szerint bár a korábban több olimpiai bajnokot is kinevelő tréner neve nem jelent meg a lapokban, mióta napvilágot látott az ügy, több ismerőse is azzal kereste őt, hogy róla írnak a lapok.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság a Zaol.hu kérdésére közölte, az ügyben, a korábbi hírekkel szemben, nem indult nyomozás. Több gyereket és szüleiket is meghallgatták, de

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) még szombaton azt közölte, hogy nem kapott semmilyen hivatalos értesítést az üggyel kapcsolatban.

"Soha nem fordult elő a sportágunkban hasonló eset, amíg egy ilyen ügy nem zárul le jogi értelemben, addig az érintett szakembert is megilleti az ártatlanság vélelme. Mentegetni azonban senkit sem fogunk,

– idézte a közlemény Baráth Etelét, a szövetség elnökét.