Vágólapra másolva!
Két hét szünet után a belgiumi Zolderben folytatódik kamion Európa-bajnoki sorozat. Kiss Norbi pihenten, a 3. helyről vág neki az idény hajrájának.

Ahogy az elmúlt években is látható volt, Zolder nagyon nehéz és veszélyes helyszín, kicsi bukóterekkel és betonfalakkal övezve. Itt mindig izgalmas versenyre van kilátás, így ezen a hétvégén is érdemes lesz követni az eseményeket. Sűrű hetek után az összetett versenyben a harmadik helyen álló Koss Norbinak lehetősége volt egy hétvégét pihenni, amire szüksége is volt:

Kiss Norbi és a Tankpool24 kamionja Forrás: Origo

"Hihetetlen hetek vannak mögöttem, a készülődéssel, a hazai hétvégével Hungaroringen. Rögtön utána pihenő nélkül következett a Cseh Nagydíj, ami elképesztően nehéz és fárasztó volt - mondta a magyar versenyző, aki most ragadta meg az alkalmat, hogy megköszöje a buzdítást a magyar szurkolóknak. -

Szuper hír hogy már 2017-re is megvan az időpontja a Hungaroringnek, és fixen benne van a versenynaptárban!"

Ezek után jött a nehéz csehországi hétvége. "Nagyon elfáradtam, elmondhatatlanul kellett ez a másfél hét szünet a bajnokságban. Sikerült pihennem, így újult erővel vágok neki Zoldernek. Nem lesz könnyű hétvége ez sem, az biztos, mert

a pálya karakterisztikája nem fekszik még a mostani csomagunknak,

de mindent megteszek hogy meg tudjam tartani a harmadik helyet a bajnokságban, amiért most négyen is harcban vagyunk. Izgalmas lesz, az bizto." - mondta Norbi.

Megtartaná a harmadik helyet Forrás: Origo

Péntek délután szabadedzések, majd szombaton és vasárnap is délután két két versenyfutammal folytatódik tehát a bajnokság, Amiből a zolderi versenyen kívül még két nagydíj van hátra: október első hétvégéjén (1-2.) a spanyolországi Jaramában áll rajthoz a mezőny, az idény zárására pedig egy héttel később a franciaországi Le Mans-ban kerül sor.