Szolnokon továbbra is bíznak Stojan Ivkovic képességeiben

magyar kosárlabda Ivkovic, Stojan SZEMÉLY vezetőedző
Szolnok, 2016. november 9. Stojan Ivkovic, a Szolnok vezetőedzője a férfi kosárlabda Bajnokok Ligája 4. fordulójában játszott Szolnoki Olaj - Partizan mérkőzésen a szolnoki Tiszaligeti Sportcsarnokban 2016. november 9-én. A Partizan 70-55-re győzött. MTI Fotó: Mészáros János
Vágólapra másolva!
Bíznak a vezetőedző Stojan Ivkovic képességeiben a férfi kosárlabda NB I-ben címvédő Szolnoki Olaj együttesénél. A Szolnok jelenleg csak a hetedik helyen áll a bajnokságban.

A klub pénteki közleménye szerint a horvát szakember minden felelősséget vállal a játékosok teljesítményéért.

A szakmai igazgatóként és vezetőedzőként is dolgozó Ivkovic a klubvezetőkkel tartott megbeszélésen felajánlotta, ha elégedetlenek a teljesítményével, a klub és a szolnoki kosárlabda érdekében hátraléphet.

- áll a kommünikében, amely hozzáteszi, minden klub életében vannak hullámvölgyek, és azt várják, hogy ebből a gödörből Stojan Ivkovic vezesse ki a csapatot. "Tudjuk, hogy képes rá. Akkor is nehéz helyzetben volt az Olaj, amikor elvállalta a vezetőedzői pozíciót, de bizonyította: ki tudja mozdítani a játékosokat a holtpontról."

Szolnokon továbbra is bíznak Ivkovicban Forrás: MTI/Mészáros János

A közlemény kitér rá, az egyeztetések során ugyanakkor megállapították azt is:

A Szolnok 11 fordulót követően csak hetedik a bajnokságban, s már öt veresége van, legutóbb csütörtökön Kecskeméten kapott ki.