Johnny Manziel, a Cleveland Browns kirúgott irányítója pénzért dedikál

San Francisco 49ers v Cleveland Browns GettyImageRank2 Lifestyles SPORT HORIZONTAL American Football - Sport Warming Up USA Ohio Cleveland - Ohio Photography Quarterback Cleveland Browns San Francisco 49ers NFL Cleveland Browns Stadium 2015 Municipal Stad
CLEVELAND, OH - DECEMBER 13: Quarterback Johnny Manziel #2 of the Cleveland Browns warms up prior to the game against the San Francisco 49ers during the first half at FirstEnergy Stadium on December 13, 2015 in Cleveland, Ohio. Jason Miller/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Johnny Manziel, az NFL-ben szereplő Cleveland Browns előző szezon végén kirúgott irányítója a Super Bowl hétvégéjén két texasi plázában fog dedikálni, és fényképekhez mosolyogni.

Johnny Manzielt 2014-ben nagy reményekkel draftolta az évek óta irányítógondokkal küzdő Cleveland Browns. A 2012-ben az év legjobb egyetemi játékosának járó Heisman Trophyt begyűjtő Manzielnek azonban gyorsan kitelt a becsülete az NFL-ben: újoncszezonja végeztével tízhetes elvonókúrára kellett mennie, tavaly májusban pedig szűnni nem akaró alkoholproblémái és családon belüli erőszakos cselekedetei nyomán a Browns felbontotta a szerződését.

Hiába a tehetség, ha valami más hiányzik Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jamie Squire

Manziel ezek után újra elvonóra ment, immár szülőföldjén, Texasban, most pedig kihasználva, hogy február 5-én Houstonban lesz a Super Bowl, úgy döntött, hogy két dedikáló programmal keresi meg annak a pénznek a töredékét, amit NFL-játékosként kaphatna.

Manziel egy sportrelikviákat árusító lánc két üzletében fog dedikálni az SB-hétvégén. Minden, az üzletben megvett és ott helyben aláírt holmi 99 dollárba (kb. 28 500 Ft) fog kerülni, és ugyannyiért lehet profi fotót készíttetni a sztár oldalán pózolva.

Lehet majd szelfit is csinálni 50 dolcsiért,

ha pedig valaki saját relikviát íratna alá a szűkebb pátriájában még mindig sztárnak számító Manziellel, annak 29 dollárt (kb. 8300 Ft) kell kicsengetnie egy "Johnny Football" felíratért.

"Sok fiatal rajongótól, Texas A&M-drukkertől (Manziel egykori egyetemi csapata) és olyan focikedvelőtől kaptunk megkeresést, akik Hesman Trophy-nyertesek relikviáit gyűjtik" - mondta a dedikálást szervező üzletlánc képviselője.

Manziel még mindig csak 24 éves, jelenleg nincs csapata, de legalább az édesapja megnyugodhat, aki egy évvel ezelőtt még úgy nyilatkozott, hogy nem biztos benne, hogy a fia megéri a 24. születésnapját.